Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 13:12

Trendyol Kolaysepet adlı firmadan 2 adet lav döküm tencere aldım. Ürün sorunsuz geldi fakat boyutu çok büyük olduğu için iade ettim. Hatta tahta kaşık hediyesini bile koydum ki bir sorun yaşamayayım. Trendyol Express kuryesi geldi, 3 parça halinde olan kutuları birbirine bantladık ve o şekilde teslim aldı. Ürünüm iade yerine vardı fakat firma eksik ürün geldi diyor, kargo tam teslim ettim diyor, Trendyol kayıtlarda eksik ürün yazmıyor diyor. Bir firma ve 3 farklı bilgi. Yıllardır alışveriş yaptığım Trendyol'dan 3600 lira için paramı hiçbir şekilde iade etmiyorlar. Ben eksik ürün yollamadım. Gereken tüm yerlere yazacağım, gerekirse kargo kayıtlarını incelesinler.

21 Ağustos 2024 11:34

Kargo firması ürünü eksik getirdi diyorlar kargo firması tam teslim ettim diyor

Yorumlar (5)

Nihal
Nihal

Herkese aynı sistemi uygulamışlar bende kendimi perişan ettim ispat edeceğim diye

Gamze

Ben Hepsiburada'dan aldım aynısı şu an bana yapılıyor. Ama benim aldığım set 8 parçaydı ben bunlara aynı parçalarla iade ettim 7 parça deniyor. Şimdi bana tekrar geri yollayacaklarmış size geri yollamadılar değil mi. Benim ne yapmam gerekli

Gamze

Aynısını bana yaptılar. Bende şikayet ettim bunlar iade etmemek için yapıyorlar siz sonuca ulaştınızmı ne yaptınız

Merve

Trendyol ekspres kargo ile geldiyse onlar kayıp ediyor ürünü firma tarafından eksik yollanmıyor büyük tencereler olduğu için kargo yani ekspres kayıp ediyor

Merve

Gamze hanım ben yaklaşık 2 ay kadar onlar bana tek tencere ben onlara iade diye oyaladılar beni her seferinde tamam sorun sizde değil iadeniz onaylanacak dediler hep reddedildi artık en sonunda ne kadar bağlantılı bilmiyorum ama e devlet üzerinden Hakem Heyeti'ne dilekçe verdim delillerimle ertesi gün Trendyol arayıp iadenizi yatırdık diye aradı ama bu süreç benim için çok zor oldu inanın tam 2 ay kaybetmedim bir tencere için uğraştım

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
02 Şubat 2025 16:18