Kocaeli Belediyesi Tavşantepe Mezarlığı Acil Bakim İlgi

21 Haziran 2024 23:27

Kocaeli Bekirpaşa Tavşantepe Mezarlığı'nda bakımsızlık ve ilgisizlik var. Ölülerimizi ziyaret etmeye gidiyoruz, mezarlık çöplük içinde. Koca koca köpekler mezarlarımızı eşeleyip dağıtıyor. Her yerde çöpler, kemikler, leşler var. Mezarlığımız çok rezil durumda. Bakımını yapıyoruz, bir dahaki gittiğimizde köpekler yine dağıtmış oluyor. Mezarlığın içi köpek dolu, çöp dolu. Bir bekçi bile yok. Kimsesizler mezarlığı bile bu kadar bakımsız değil. Gül gibi kim ilgileniyor bu mezarlıklarla? Kocaeli Belediyesi, neredesin?

24 Haziran 2024 09:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ilgili birimimize iletilmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

24 Haziran 2024 15:52

Cevabınız yeterli gelmedi mezarlıkta bekçi koyulmasını istiyorum eskiden vardı şu an mezarlık çöplüğe donmuş kopek yuvası babam yatıyor benim orada her gün kopekler mezarını esiyor kendinizi benim yerime koyup sureci hızlandırıp çözüm üretmenizi rica ediyorum acil

28 Haziran 2024 23:06

Çözüme ulaşmadı sadece bir mesaj atıldı periyodik mezarlık bakımları yapılıyor diye sanırım bu mezarlıklara tavşantepe mezarlığı dahil değil içi mezarlığın içler acısı periyodik bakim nerede acaba bana gelen mesajda öyle demişlerde mezarlık müdürlüğü

28 Haziran 2023 19:48

15 Ekim 2023 14:40