Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Küçükyalı Kiko Milano Değişim Hakkı Engellenmesi

18 Nisan 2024 19:34

Kiko markasının online mağazasında satın aldığım ürünü Küçükyalı Hilltown AVM içerisindeki mağazada değiştirmek istedim. Mağaza müdürleri o an orada olmadığı için bu talebimi gerçekleştiremeyeceklerini söylediler. Yarın tekrar gelirsem (mağaza müdürleri orada olursa) değişim yapabilirmişim. İstanbul gibi bir yerde bir ürünün değişimi için iki gün vakit ayırıp trafik çekeceğim! Hayatımda bu kadar saçma bir politika duymadım. Mağaza müdürünüz mağazada değilken satış da yapmayın o zaman. Ayrıca online satışta ürün iade ve değişimlerinin mağazalarda yapılabileceği yazıyor. Ve bunun için "mağaza müdürü" şartı konulmamış.

19 Nisan 2024 10:34 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede tarafınıza e-mail veya telefon ile dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, güzel günler dileriz. KIKO Milano Türkiye www.kikomilano.com.tr

Gizem
02 Mayıs 2024 01:27

Şikayetim üzerine mağaza müdürü tarafından arandım ve 30 gün içerisinde değişimim yapılacağı söylendi. Bugün ancak fırsat bulabildiğim için gitmeden önce tekrar arayıp değişim yapabileceğime dair teyit aldım. Ancak mağazada değişim için benden aynı ürünün farklı rengi için fiyat farkı talep edildi! Gerekçe ise benim aldığım zaman fiyatının daha ucuz olmasıymış! Kendi hataları yüzünden 20 gün önce değişim işlemimi yapmayıp 20 gün sonra fiyatlar arttı diye üstüne para istiyorlar. Hangi mağazada aynı ürün değiştirilirken fiyat farkı isteniyor! Asla bir daha bu markadan alışveriş yapmam. Mecburiyetten ürünlerimi iade ettim ama olan benim vaktime ve parama oldu. Mümkün olan her platformda hakkımı arayacağım. Ve alışveriş yapacak herkesi kendi internet sitelerinde yazan değişim garantisine inanmamaları yönünde uyarıyorum. Değişim yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Asla yardımcı olmadılar korkunç bir deneyimdi benim için.

Kiko Milano Değişim Yapılan Üründen Fiyat Farkı Alınması

Ümran sonuçtan çok memnun

Ümran
18 Mart 00:50
"Teşekkür ederim💐"
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
06 Temmuz 2024 16:23