Eray sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage 2020- Multimedya Sorunu

Eray
14 Mayıs 2024 00:08

2020 model Kia Sportage aracımın multi medya ekranı kendi kendine menüler arasında geçiş yapmaktadır. Globals Kia Servise götürdüğümde maliyetin yaklaşık 25.000 TL olduğu ve dışarıda yaptırıldığında ise bazı tuşların fonksiyonunu kaybedeceği bildirildi. Aracımın beş yıl garantisi olduğunu belirttiğimde, ekran garantisinin sadece iki yıl olduğu ifade edildi. Aracı satın alırken böyle bir bilgi verilmediğini belirtmek isterim. Maalesef bu durum, aracın 5 yıl garantisinin kapsamı hiçbir şeyi ifade etmiyor. Kia pişmanlık olmaya devam ediyor

14 Mayıs 2024 09:22 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Eray
15 Mayıs 2024 18:29

Merhaba, müşteri hizmetlerinden geri dönüş sağlandı ve ilgili yerlere iletildiği söylendi sonrasında bir daha hiç geri dönüş olmadı. Ne yazık ki

Yorumlar (5)

Faruk

Merhaba benimde sorunum Türkçe menü gitti nasıl çözebilirim servis yardımcı olmuyor dışarıda yaptırmamı söylüyor bana kalsa yazılım atılsa sorun çözülecek gibi

Ahmet

Merhaba nasıl çözdünüz acaba aynı sorunu yaşıyorum bende.

Hasan

Ben aynı arızayı kendim çözdüm

Cengiz

Nasıl çözdünüz acaba aynı sorun bende de varda

Ahmet

Eray bey merhaba. Aynı model Kia Sportage aracım ile sizin yaşadığınız problemleri yaşıyorum. Servis ile ilgili süreç nasıl gidiyor. Sonuç elde edebildiniz mi?

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Multi Media Arızası

25 Mart 2024 16:15
Mülahim sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Multimedya Ekranı Kendi Kendine Basıyor

Mülahim
16 Ekim 2024 15:02
Eren sonuçtan hiç memnun değil

2020 Model Kia Sportage Ekran Arızası

Eren