Lamiya sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Devlet Hastanesi İlgisizliği ve Tutarsızlığı Hasta Hakları

02 Haziran 2023 13:01

13.04.2023'te Kayseri devlet Hastanesi dahiliye doktoru **'e randevu aldım bana 1 ay sonraya kolonoskopi ve endoskopi tarihi verildi. Testler de yapıldı 1 haftadır sonuç göstermek için hastaneyi yol ettim sonuç için sıra almam gerekmediğini söylediler. Gittim yoktu doktor ertesi gün gittim sıra al dedi. Sıra aldım başka testlerde istedi hala ne olduğunu söylemedi bir tedavi uygulamadı zaten kanım düşük yürüyemiyorum bile beni 4 defa hastaneye gitmek zorunda bıraktı. Dün tahlil istedi. Onu da verdim. Sonucu için yarın gel dedi.

Bugün gittim doktor yoktu odası boya badana oluyormuş o kadar umurlarında değil ki hafta içi o kadar hasta beklerken boya işleri varmış şimdi randevu almaya çalışıyorum 2 hafta sonraya atıyor bir sonuç gösterip ne olduğunu sormak bu kadar zor mu? Devlet hastanesine ulaşmak hizmet almak imkansız bu kadar uzak olmayı işinizi biraz ciddiye alın! 2 ayda bir adım ilerleyemedim daha da kötü oldum.

Kayseri Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun İlgisizliği!

10 Ağustos 2023 16:03

Konya Numune Hastanesi Doktor İlgisizliği

26 Ekim 2024 20:03
Tubanur sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 18:02
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Lüleburgaz Dahiliye Bölümü Randevu Ve Muayene Sıkıntısı

20 Kasım 2023 12:45