Onur sonuçtan çok memnun

Katılımevim Katılımev Teslimat Süreci Mağduriyeti

16 Eylül 2024 20:39
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Dilara Hanıma teşekkür ederim yardımları için”

Ağustos 2023 yılında Esenyurt Katılımev şubesinden sisteme girmiş bulunmaktayım. 230703025 numaralı konut projesi sözleşme gereği aylık olarak 25.000 TL ödemelerimi eksiksiz zamanında yaptım. İlk mağduriyetim İlk ay taksit ödemesini peşinat verilen tutardan alınacağını söyleyen 2023 Ağustos ayında Esenyurt şubesinde çalışan ışıl hanım yüzünden 9.000 TL için bir ay gecikmeye sebep olmuştur. Daha sonraki süreçte tüm ödemelerimi sözleşmede belirtilen şekilde eksiksiz şekilde ödemelerimi gerçekleştirdim. Teslimat ayı Eylül ayı içerisinde benden istenilen tüm evrakları zamanında ve eksiksiz temin edilmiştir. Fakat teslimat gününün Eylül ayının en son günü olan 30 Eylül için belirtilmiştir. Teslimat günü için Satın almak istediğim evin sahibi belirlenen gün için beklemeyeceğini kendisininde bir ev anlaştığından dolayı zorluk çıkarmaktadır. Burada toplu bir şekilde mağduriyet söz konusudur. Teslimat günün revize edilmesi için hiçbir yardımcı aksiyon alınamamıştır. Eylül ayı için gereksiz sorun yaşanmaması için ödemelerimin erken yapmamın sözlerini yerine getirdim. Teslimat süreci içerisinde problemlerim konusunda hiçbir yardim alınamamıştır

18 Eylül 2024 16:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
Onur
Onur
18 Eylül 2024 16:02

Dilara Hanıma teşekkür ederim yardımları için

Konut Teslimatım Bir Aydır Yapılmadı İletişimsizlik Ve Mağduriyet Yaşıyorum

29 Ağustos 2025 18:05