Kartal Otomasyon Kargolama Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı

Kartal Otomasyon'dan verdiğim sipariş sistemde 'kargoya verildi' olarak görünüyor; ancak iki gün sonra yaptığım aramada 'bugün vereceğiz' yanıtını aldım. Kargoya verilmeden 'verildi' gösterilmesi güven sarsıcı. Siparişim hakkında ben aramadan bilgi verilmiyor. Ayrıca, müşteri hizmetlerinin konuşma tarzı oldukça kaba. İlk siparişim umarım sorunsuz ulaşır ve ürün beklediğim gibidir.

28 Aralık 2023 13:59 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Merhabalar, Sipariş tarihiniz '' 26 Ara 19:29 '' olarak görünüyor. Mesai dışında vermiş olduğunuz siparişinizi göz önüne alırsak 27 Aralık itibariyle işleme alınmış ve 28 Aralık da yani siparişinizden 1 gün sonrasında kargo süreci başlatılmış. Kargo teslimatları saat 17:00 'da yapıldığı için, gün içerisinde hazırlanan kargolar, kargoya teslim edildi olarak işaretlenmektir. Tarafınıza gelen bildirim bu sebepten gelmiş olabilir. Kargonuz bugün itibariyle çıkarılacaktır iyi günler diliyoruz.

Yasin
Yasin
28 Ocak 2024 13:22

Madem bu şekildeydi o zaman neden aradığımda ürün elimize geç geldi dediniz?

elektromarketim Verilen Sipariş Kargoya Dahi Verilmiyor.

Nuri
21 Temmuz 2023 16:452.125

Elektromarketim.com üzerinden 10 gün önce sipariş verdiğim 2 adet vantilatör henüz kargoya dahi verilmedi. Müşteri hizme...

elektromarketim Verilen Sipariş Kargoya Dahi Verilmiyor.

Mert
4 Ağustos 2023 18:202.448

"Ürün 9. Gün elime ulaştı teşekkürler."

Elektromarketim Sitesinin Ürünü Yollamaması

elektromarketim Tedarik Süreci Uzun Sürüyor Ve Söylenilen Zamanda Kargoya Verilmiyor

Bilal
22 Haziran 2023 12:071.456

"Şikayette bulunduktan sonra gayet güzel ilgilenildi ve siparişim hemen kargoya verildi sorunum çözüldü.teşekkürler"

elektromarketim Zamanında Kargoya Verilmeyen Ürün

Gökhan