Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koşuyolu Kalp Damar Uzmanından Şikayet Durumu

28 Haziran 2024 13:09

Koşuyolu Kalp Damar Hastalıkları Uzmanı M*****den şikayetçiyim. Bugün kendisine muayene oldum. Varise bağlı ayağımda yaralar oluştu, ayaklarımın üzerine basamıyorum. Tekerlekli sandalye ile odasına girdim, 'Ayağa kalk, benim önüme yürüyerek geleceksin' diyerek kaldırdı beni. Kardeşim, 'Hocam basamıyor ayağının üzerine ama' dedi. Azarlayarak, 'Sen sus, hasta konuşacak' dedi. Ben cevap verdim, yine kardeşime bağırdı, 'Sana sus dedim' dedi. Ben de, 'Hocam zaten ben konuşuyorum' dedim. 'Tamam' dedi. Doktor ne ultrason verdi ne de doppler verdi, varis tedavime ilaç vermedi. 'Git internetten yaz, varisli kişi ne yapmalı çıkar. Önüme beni uğraştırma, geçmiş olsun' dedi gönderdi. Taa Sultanbeyli'nden hasta hasta geldim, gördüğüm hizmet buydu. Kesinlikle o doktora gitmem bir daha. Bu işi sevmiyorsa yapmamalı, bence bu kadar hastanın günahına girmesin.

Ali
Ali

M*** hocam alanında uzman nadir doktorlardan. Bilgisi ve tecrübesinden sual olunmaz

Hasta gerçek dışı bilgi vermektedir Kayıtlarımı inceledim. Hastada varis yoktur, ayak enfeksiyonu vardır. Bu nedenle dopler istemeye gerek duymadım. Gerçek dışı bilgi vererek nefret söyleminde bulunuluyor. Lütfen bu kişinin şikayeti altına yanıtımı yayımlayınız ya da var olan şikayeti kaldırınız. Dr. Mehmet Erdem Toker Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği

Şeyma
Şeyma

Siz çok büyük insan sağlığıyla oynuyorsunuz ben o hastaneden annemi zor kurtardım 4 gün annemi yoğun bakımda tuttunuz orada sonra alın göğüs hastanesine götürün etüt halinde toplandık konuştuk dediniz anneme hiçbir tedavi yapmadan 4 gün ömründen aldınız annemi sizden kurtardık çok şükür annem iyileşti çok şükür konuştuk siz anneme bağırmışsınız buradan çıkmayacaksın demişsiniz bu psikolojiyi annem atamıyor

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Aşağılayıcı Tavrı Ve Yetersiz Muayene

16 Nisan 2025 21:44