Halil sonuçtan hiç memnun değil

Karmod Prefabrik Yapı Sistemleri Karmod Prefabrik Ev Hayal Kırıklığı

26 Mart 2024 17:03

Karmod Avcılar şubesinde, 2023 yılının son aylarında çelik ev için anlaşma yapmak üzereyken, fiyat artışı olduğu; ancak benim fiyat artışından etkilenmeyeceğim, bizzat Avcılar bölge müdürü tarafından ifade edilmesine rağmen, aynı fiyata çelik ev yerine prefabrik ev satın almak zorunda kaldım. Ürünü satmak amacıyla sadece pazarlama taktikleriyle oyalanmış oldum. Konu firmanın Genel Müdürüne iletildiği halde maalesef mağduriyetim giderilmedi. Tüm olumsuzluklara rağmen satış temsilcimin yapıcı tavrı sayesinde evin kaba inşaatı teslim edildi. Dış cephe boyasının rengini ürün teslim edilmeden önce değiştirme talebinde bulunmama rağmen, maalesef bu isteğim de yerine getirilemedi. Müşteriyi sadece para kazanma aracı olarak gören, kendi standart ürünlerinin dışında yeniliklere açık olmayan, müşteri memnuniyeti adına küçük bir boya değişikliği talebini bile yerine getiremeyen, müşteriye karşı sorumluluk bilinci göstermeyen ve sadece hayal kırıklığı yaratan bir firma. Henüz dış cephe boyası yapılmamış olan evimin, yaklaşık bir ay önce bildirdiğim boya rengi ile değiştirilerek, en azından mağduriyetimin bir nebze olsun giderilmesini bekliyorum.

26 Mart 2024 17:19 (Şikayetten 16 dakika sonra)

28 Ağustos 2023 23:32
Levent sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 10:43
"Sayın Karmod Yetkilisi; Şikayetvar.com üzerinden açtığım çağrı üzerine, aynı gün içinde beni aradığınız ve sorunumu çözmeye yönelik hızlı aksiyon aldığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla Levent"
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:09
Karmod Prefabrik Yapı Sistemleri Ev Pişmanlığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2025 01:45