Taktik Pantolon (taktikpantolon.net) Facebook Bağlantılı Link Üzerinden Yanıltıldım!

23 Mayıs 2024 17:301.217

Facebook bağlantılı olarak kargo pantolonu (taktik çok cepli pantolon) almak için bu siteye gittim. Siyah, haki ve bej renkli 3 kargo pantolonu seçtim.
Bana biri pembe renkli 3 tane çocuk pantolonu gönderdiler.
İnsanları saf yerine koyup para kazanıyorlar.

23 Mayıs 2024 01:44

Facebook bağlantılı internetten aldığım kargo pantolon beklediğim ölçülerde ve kalitede çıkmadı bana çocuk pantolonu gönderildi.  Umarım birileri görür ve zarara uğramaz. Kapıda ödeme seçeneği sunulduğu için güvenli geliyor. Ancak istediğiniz ürün gelmiyor.

5 Kasım 2024 12:10

Bir gelişme oldu mu?

Taktik Pantolon (kargopantolon) Facebook Üzerinden Sahte Ürün Görseliyle İnsanları Yanıltma

25 Eylül 2024 17:061.660

WWW. Kargopantolon. Site'den 2 adet kargo pantolon aldım. Hiç alakasız 2 tane kullanılmış jean göndermişler. Sahte rekla...

Taktik Pantolon (kargopantolon. Site) Yanıltıyor

24 Temmuz 2024 21:041.337

Kargopantolon. Site Facebook üzerinden 3 taktik pantolon 1149 TL olarak gördüm. Sipariş verdim. Kapıda ödeme Aras Kargo ...

Tümünü Gör
Kargopantolon.site Yanlış Ürünler Gönderildi!

Kargopantolon.siteYanlış Ürünler Gönderildi!

Yunus
Kargopantolon.site Alınan Ve Gelen Ürün Tamamen Farklı!

Kargopantolon.siteAlınan Ve Gelen Ürün Tamamen Farklı!

İsmail
Kargopantolon.site Hatalı Ürün Gönderimi

Kargopantolon.siteHatalı Ürün Gönderimi

Merve
Kargopantolon.site Bana Ulaşan Pantolonlar İki Tane Ve Benim Sipariş Etiklerim Değil

Kargopantolon.siteBana Ulaşan Pantolonlar İki Tane Ve Benim Sipariş Etiklerim Değil

Mahmut
Kargopantolon. Site Yanlış, Kullanılmış Ürün

Kargopantolon.Site Yanlış, Kullanılmış Ürün

Gül
Kargopantolon.site Alakasız Pantolonlar Geldi!

Kargopantolon.siteAlakasız Pantolonlar Geldi!

Yusuf