10 Haziran 2024 22:301.500

Karopantolon. Site üzerinden 3 adet taktik pantolon kapıda kredi kartı ile ödeme siparişi verdim. Kargo görevlisi ürünü teslim ederken paketi açamayacağımızı belirterek kredi kartı ile ödeme yapmamız gerektiğini söyledi. Kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra paketi açtığımda siparişimden çok alakasız eski erkek ve bayan pantolon çıktı. Ürünü gönderen firma ve kişiye geri iade yapıp ücret iadesi talep ettim. https://kargopantolon.site/ gönderici kişi B***** G*******, Demirkapı Mah. İnönü Caddesi No: 56 Bağcılar, İstanbul.

İnternette gördüğüm kadarıyla yüzlerce kişi bu site üzerinden alışveriş yapıp mağdur olmuştur. Yetkili mercilerin bu sahte ve haksız kazanç yapan satış firmasına ve kişilere gereğini yapmasını talep ediyorum.

15 Haziran 2024 23:13

Ürün iade yapılmasına rağmen ödenen ücret firma tarafından geri iade yapılmamıştır.

Benzer Şikayeti Var
26 Haziran 2024 14:51

Aynı sorunu şimdi ben de yaşadım ürün iadesini nasıl yaptınız?

Taktik Pantolon (kargopantolon.site) Kargopantolon. Site Üzerinden Yaptığım Alışverişte Alakasız

26 Haziran 2024 15:231.490

Kargopantolon. Site üzerinden 2 adet taktik pantolon kapıda kredi kartı ile ödeme siparişi verdim. Kargo görevlisi ürünü...

Derya
14 Kasım 2024 13:36531

Facebook üzerinden kargopantolon sitesinden 3 adet pantolon aldım sitenin adı taktik pantolon kapıda ödeme açıp bakmak i...

Tümünü Gör
Kargopantolon.site Yanlış Ürünler Gönderildi!

Kargopantolon.siteYanlış Ürünler Gönderildi!

Yunus
Kargopantolon.site Alınan Ve Gelen Ürün Tamamen Farklı!

Kargopantolon.siteAlınan Ve Gelen Ürün Tamamen Farklı!

İsmail
Kargopantolon.site Hatalı Ürün Gönderimi

Kargopantolon.siteHatalı Ürün Gönderimi

Merve
Kargopantolon.site Bana Ulaşan Pantolonlar İki Tane Ve Benim Sipariş Etiklerim Değil

Kargopantolon.siteBana Ulaşan Pantolonlar İki Tane Ve Benim Sipariş Etiklerim Değil

Mahmut
Kargopantolon. Site Yanlış, Kullanılmış Ürün

Kargopantolon. SiteYanlış, Kullanılmış Ürün

Gül
Kargopantolon.site Alakasız Pantolonlar Geldi!

Kargopantolon.siteAlakasız Pantolonlar Geldi!

Yusuf