Mustafa sonuçtan çok memnun

Karavanhane Firmasından Aldığım Karavanda Montaj Ve Kalite Sorunları

12 Ağustos 2024 11:53
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Evet karavanda ufak tefek sorunlar oldu. Fakat firma elinden geleni yaptı yeni hidrofor gönderdi, lastiğime vida girmiş yeni lastik getirdiler sadece gip alacağım. Kısacası ilgilendiler ve beni de mağdur etmediler. Herkese teşekkür ederim.”

Bursa Görükle'den Karavanhane firmasından bir karavan aldım. İşçilik o kadar kötü ki su deposunu iyi montaj yapmamışlar, hortumları çıktı. Ayrıca su depo kapağı su kaçırıyor. Buzdolabını da montaj yaptık dediler ama buzdolabı devrildi. Hidrofor otomatik kapanmıyor, sadece şalterden kapatılabiliyor. Ayrıca su çok az geliyor, su duşa gitmiyor, duş alamazsınız. Hidrofor motoru çok gürültülü çalışıyor. Su deposu da incecik bir plastikten yapılmış. Ben hiç memnun değilim, alan insanlar da bunlara iyi baksın, sonra ekstra masraf ödemek zorunda kalacaksınız. Şimdilik bu kadar gördüm. Karavanla sadece 1 hafta tatil yaptım, belki ileride daha başka problemler de çıkar.

06 Eylül 2024 18:21

Celil
Celil

Düşünceleriniz için teşekkürler. Sorununuzu bizi arayarak dile getirdiniz bizde size yeni hidrofor yolladık ayrıca karavanı getirirseniz gerekli tüm işlemlerin yapılacağını dile getirdik bu karavanlar otomasyon olarak çıkmıyor el işçiliği ile yapılıyor tarafımız tarafından oluşan hataları biz zaten arkasında durarak gereken neyse yapalım diyoruz ayrıca biz gelen müşterilerimize bir ürünün oluşabilecek tüm artı ve eksi yanlarını dile getiriyoruz

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Karavanhane'nin Garanti İlgisizliği

03 Nisan 2025 18:17
Karavanhane'nin Garanti İlgisizliği
Gurkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 12:01
Mustafa sonuçtan çok memnun