Karasu Belediyesi

19 Temmuz 2024 16:43

Maden Deresi Köprübaşı Nusret'in Yeri adlı mekana ailecek gittik. Kapıda bizi karşılayan beyefendiye kendi masamızın olduğunu, dereye kendi sandalyelerimizi koymak istediğimizi söyledik. Tahta masalara oturmak istemedik çünkü yaslanma yeri olmadığı için sırtımız ağrıyor. Bir yetkili bey bize masa fiyatının 150 TL olduğunu, ama 30-50 TL verirsek sorun olmayacağını söyledi. Biz de kabul ettik. Ancak daha dereye inmeden bize rahatsızlık vermeye başladılar. Biz de girişte beyefendinin söylediklerini hatırlattık, tamam deyip gittiler ama rahatsızlık devam etti. Sürekli elemanlarını gönderip kimseden para toplanmamasına rağmen bizden para talep ettiler. Sonra tekrar geldiler ve işletme sahibinin birimizi çağırdığını söylediler. Ben gittim, karşımdaki hanımefendi o kadar saygısız ve üslupsuzdu ki kolları bağlı şekilde üstten üstten konuştu. 'Beni 600 liradan ettiniz, yerimi işgal ettiniz, para vermeyeceğiz dediniz' dedi. Ben de hanımefendiye, 'Biz zaten sizin masanızı kullanmış gibi 150 lira vereceğiz, çıkışta da kahve içecektik, bunu niye bu kadar uzattınız? ' dedim. Ancak saldırgan bir şekilde konuşmaya devam etti. Girişteki beyefendinin yardımcı olduğunu söylememe rağmen, mekan sahibi 'Bana soracaktınız' deyip durdu. Kimsenin alnında mekan sahibi yazmıyordu. Hanımefendinin algısı kapalı olduğu için anlamıyor, sadece saldırgan konuşmak istiyordu. Huzurumuz kaçtığı için, benimle o şekilde konuştuğu için çıkarken sadece 50 TL verdik. Kendisi arabanın önüne kadar çıktı, kaçacağız diye korktu. Bizim tadımızı kaçırdığı ve moralimizi bozduğu için, ve bizi ayağına kadar çağırıp üslupsuz konuştuğu için ona talep ettiği parayı değil, en başta bize söylenen parayı verdik. Arkamızdan 'Plakayı aldım, siz görürsünüz' gibi tehditler etti. Hanımefendiyi belediye dahil her yere şikayet edeceğim. Bize verdiği rahatsızlık çok can sıkıcıydı. Beni ayağına çağırmasına rağmen o şekilde konuşmasaydı zaten 150 lirasını verecektik. Bize 50 lira yeter demelerine rağmen, hanımefendi o üslupla sadece 50 lira alabildi bizden ve üstüne tehdit edildik.

Maden Deresi Parkı'nda Giriş Ücretlendirmesi Ve Denetim Eksikliği

24 Mayıs 2025 14:27

Sakarya Genelinde Kokarca İstilası Yaşam Kalitemizi Tehdit Ediyor

05 Ekim 2025 14:53
Günay sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2025 19:14
Kış Çamuru Ve Su Birikintileri İçin Çakıl Çözümü Talebi

Tehlikeli Şekilde Bırakılan Trafo Can Ve Mal Güvenliğimizi Tehdit Ediyor!

01 Eylül 2025 21:34
Tehlikeli Şekilde Bırakılan Trafo Can Ve Mal Güvenliğimizi Tehdit Ediyor!
tehlikeli-sekilde-birakilan-trafo-can-ve-mal-guvenligimizi-tehdit-ediyor-4.jpg
tehlikeli-sekilde-birakilan-trafo-can-ve-mal-guvenligimizi-tehdit-ediyor-3.jpg