Karacabey Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinde Yaşanan Muayene Sorunları

14 Kasım 2023 18:07

Şubat ayında Bursa Karacabey Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinde C**** G***** T***** isimli doktora muayene oldum. Göz ağrısı şikayetiyle gittiğimde bana gözlerimin bozuk olduğunu söyleyip 1.5 numara gözlük verdi. Ben de gözümün görmediğini düşünerek gözlüğü kullanmaya başladım. Uzak gözlüğü olduğu için ve doktor sonuçta biliyordur diye görmemde bir sorun olmadığına karar verdim. Ben 9 ay boyunca gözlüğü kullanmaya devam ettim ve sonrasında görmem azalmaya başladı. Numaranın ilerlediğini düşünerek bir göz doktoruna gitmeye karar verdim. Gözde hiçbir sıra olmadığı için özel bir muayenehane seçtim ve muayene oldum. Doktor, 9 aydır yanlış gözlük kullandığımı ve bu yüzden gözlerimin yorulduğunu, bu yüzden ağrıdığını söyledi. Burada sorum şu: C**** Hanım, nasıl oluyor da 0.25 derece bozuk olan bir göze 1.5 numara gözlük veriyor? Benim bu durumda hiçbir suçum yok. 'Geri dönüp anlamadınız mı?' demeyin. Biz doktorlarımıza güvendiğimiz için böyle şeyler yaşıyoruz. Ayrıca, C**** Hanım'a geçen ay gözlerimin ağrıdığını ve sıra açıp açamayacağını sorduğumda bana acile gitmemi, oradan da bakacaklarını söyledi. Sıra açmak bu kadar zor olmamalı. İnsanların maddi durumu nedeniyle devlet hastanesine gitmek zorunda kalıyoruz fakat hiçbir şekilde randevu alamıyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 12:41

Yanlış Göz Numarası Ve İlgisiz Doktor