Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Karaca'dan Hediye Paketi Ve Poşet Sorunu: Müşteri Deneyimi Hayal Kırıklığı

19 Kasım 2024 23:53

Karaca mobil uygulamasını indirerek satin aldığım nevresim setinde hediye paketi seçeneği olmadığı için Isparta şubesine giderek durumu anlattım. Ücreti mukabilinde hediye paketi ve poşet almak istedim. Mağazadan ürün almadığım takdirde vermeyeceklerini söylediler. Bu şubenin bir kuralı mi diye sordum, tüm mağazalarımızda yasak dediler. Karaca gibi kurumsal bir firmaya, internet sitesinde satin alınan ürünün hediye paketi seçeneği olmamasını geçtim yanına bir poşet dahi koymamalarını, üstüne mağazaya kadar gidip durumu anlatıp poşet satin almak istediğimi söylediğimde lakayıt bir şekilde veremeyiz yasak denilmesini hiç yakıştıramadım.

19 Kasım 2024 23:43

Karaca mobil uygulamasından sipariş ettiğim iki adet nevresim takımı için hediye paketi seçeneği olmamasından dolayı Isparta şubesine giderek durumu anlattım ve ücreti mukabilinde hediye paketi ve poşet almak istediğimi söyledim. Mağazamızdan ürün almazsanız veremeyiz, yasak cevabı aldım. Bu şubede geçerli bir kural mi dedim tüm mağazalarımızda böyle dediler. Karaca gibi kurumsal bir firmanın internet sitesinden alınan üründe hediye paketi seçeneği olmadığı gibi bir poşet dahi koyulmamasını, mağazaya kadar giderek durumu anlattığım halde iki bayan çalışanın bana bu şekilde cevap verip paramla dahi poşet alamamış olmamı karacaya hiç yakıştıramadım. Şikayetimi gerekli yerlere bildireceğimi söylediğimde gayet rahat bir şekilde bildirin cevabını aldım.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Home Alışverişte Poşet Krizi

13 Kasım 2024 13:12

01 Aralık 2024 12:04
Karaca Mağazasında Hediye Paketi Krizi
Karaca Mağazasında Hediye Paketi Krizi
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Home Karaca Mağazasına Parasıyla Poşet Ve Hediye Paketi Alamadım

09 Temmuz 2024 00:40