Kampüs Koleji Oğlumun Ağzına Kağıt Sokan Okul Müdürü

04 Mayıs 2023 18:40

Elvanket Kampüs kolejinin oğlum 3 yıldır öğrencisi şu an 11. Sınıfta okuyor. 02.05.2023 de teneffüs saatinde okulda kimin getirdiğini bilmediğim çocukların oynadığı oyun kartı oğlumun elindeymiş oğlumda cam kenarındaymış arkadaşıda yanlışlıkla çarpınca kağıtlar aşağıya saçılmış. Bunu gören lise müdürü sözde eğitimcimiz --- bey sınıfa giriyor. Kim yaptı diye bağırıyor o bağırmaya oğlum korkusundan benim elimden yanlışlıkla düştü bile diyememiş. Sınıfa, odamın önüne gelin diye söylüyor. Oğlumun düşürdüğünü öğrendikten sonra tüm sınıfın önünde 17 yaşındaki oğlumun ağzına kağıdı sokup ye la bunu diyor. Sizce bir eğitimci bir lise müdürü öğrencisine nasıl böyle davranabilir ve bu çocuk 17 yaşında bir genç.

Bu çocuğun onuru gururu yok mu ya benim oğlum o psikoloji ile yanlış bir şey yapsaydı dediğimde e-- yapmaz diyende kendisidir. Konuşmaya gittiğimde yine o kabalıkla sanki yaptığı çok doğruymuş gibi yaparım çok iyi yaptım edasıyla ses tonunu yükselterek bağırmaya başladı.

Bu gücü kimden alıyor bilmiyorum ama bu sözde eğitimciye birilerinin dur Demesi lazım. Daha sonra oğlumun yapmadığı ispat edemeyeceği şeyleri atmaya başladı. Bu okulun kamera kaydı yok mu ne kayıtları gösteriyor ne de arkadaşlarına sormama izin veriyor. Oradan çıktıktan sonra kurucusu olan ** *** ı Arayıp durumu anlattım oda ilgilenip dönüş sağlayacağını söyleyip kapattı ama ne arayan ne de soran olmadı. *** bey oğlunuzu okuldan alın başka okula naklini yapalım demiş eşime diyelim ki benim oğlum kötü peki kötü olan bir öğrenciyi neden 3 yıldır okulunuzda okutuyorsunuz. Ben size anlatayım seneye ki kayıt için aradıklarında kayıt işini beklemeye aldık. Dedikten sonra oğluma böyle davranmaya başladı.