Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kaizen Forex Müşteri Deneyiminde Hayal Kırıklığı

Kaizen Forex Müşteri Deneyiminde Hayal Kırıklığı
02 Nisan 2024 08:20

A----, pr**** ya da b*****; adı ne olursa olsun, bu kişi adına hareket eden kurum, size birçok vaatte bulunuyor. Hesap yönetimi ve günlük bütçeye bağlı yüksek karlar gibi sözler veriliyor ve kabul ettikten sonra sorunlar başlıyor. Güvendiğiniz kurumu kötüleyerek işe başlıyorlar ve kaizen adında bir süreç devreye giriyor. Bu kurumdan sürekli bahsediliyor ve siz bu kurumu arayıp görüşme sağladığınızda, benim de yaptığım gibi, her şeyi soruyorsunuz. Makas aralığından swapa kadar her detayı sorguluyorsunuz. İlk başta her şey güzel gözüküyor; düşük makas, işlem kapatma süresi yok gibi bilgiler veriliyor. Ben ilk gün 800 dolar kar ettim, ancak yöneten kişi a**** olmasına rağmen, para içeride tutuldu ve sonra eritildi. Karımı çekmek istediğimde, '3 dakika kuru var' diyerek karımı sildiler. Aslında silmediler, çektiler ve kurum kendi cebine koydu. Forex'in kuralları gereği bunu yapmak zorundalar. Ben de kurumu uyardım ve 'bana böyle bir kural söylemediniz' dedim. Eğer bu kuralı bilseydim, para yatırmazdım. Önceki güvenli ve onaylı kurumumda ise, 10 saniyelik işlem bile olsa hiçbir sorun olmuyordu. Ancak bu kurum, karımı çekip kendi cebine indirdi. İki gün sonra a***** adı altında hesabı bilerek stop yapıp ortadan kayboldu. Bu numaralı kişi dolandırıcı ve kurumun kendi çalışanı. Kuruma üye yapıp komisyon alıyorlar ve sonrasında içerideki parayı eritip ayrıca komisyon alıyorlar.
Kuruma sorduğumda, 'kar çekmedim, niye sildiğiniz karımı çekim olarak gösterdiniz' dedim. Düzeltmelerini istedim ama bir şey yapmadılar. Çünkü o parayı çekim olarak gösterip kendi ceplerine koydular. Müşterinin kazancından korkan bir kurumdan beklentiniz olmasın, hele ki kendi çalışanı hesap yönetimi yapıyorsa.

18 Eylül 2023 09:43
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
28 Mart 2024 16:36
As Borsa Yanıltıyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sint Market Yatırım Mağduru!

18 Nisan 2024 17:27
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

W2 Forex'te Kazanç Sonrası Hesabım Donduruldu Ve Param Geciktirildi

Ömer