Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Kaçkar Devlet Hastanesi  Burun Ameliyatı Mağduru

21 Şubat 2024 17:39

Kaçkar Devlet Hastanesi'nde burun estetiği ameliyatı oldum**** Hanım, ameliyattan önce 'Eğer sonradan beğenmezseniz ikinci ameliyatınızı burada yapamayız.' demedi. Bunu söylemiş olsaydı ve bir şansımın daha olduğunu bilseydim, ameliyatımı ona yaptırmazdım. Bana sadece 'Burnunuzun yamuk olma ihtimali var.' dedi. Ben de yandan güzel görünmesini istedim. Ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti. Burnumun ucuna doğru inen kısımda bir çizgi oluştu ve yandan hiç güzel gözükmüyor. Psikolojim o kadar bozuldu ki, Ş*** Hastanesi'nden **** Bey'e gittim. Bana 'İkinci ameliyatı yapabilirim ama ameliyatı ben yapmadığım için karşılaşacağım durumu ve burnunuzun ucuna ne koyduklarını bilmiyorum.' dedi. Ameliyata alırken gerekirse kaburgamdan kıkırdak alabileceğini söyledi. Pazartesi günü **** Hanım'a gittiğimde bana 'Evet, orada bir çıkıntı var ama ikinci ameliyatınızı burada yapamam. Çünkü burada kaburgadan kıkırdak alacak ekip yok. Ancak başka bir hastanede yapabilirim.' dedi. Ben de 'Tamam.' dedim. Daha sonra 'Düzeltilmesi yaşınızı göz önünde bulundurarak hemen karar verilmesi gereken bir durum değil. Ayrıca yaşınızdan dolayı narkoz alamazsınız.' dedi. Bunu kime anlattıysam 'Seni korkutmak için söylemişler.' dediler. Aslında beni değil, eşimi korkuttular çünkü ben her şeyi kabul etmiştim. 'Bu kadar zor bir durumdaysa neden *** Bey 'Gel, yaparım.' dedi? ' diye düşünüyorum. *** Bey de başkasının hatasını üstlenmek istemezdi.  Psikolojim şu anda çok bozuk ve aynaya bile yan bakamıyorum. Eğer 'Sonradan bir sorun yaşarsanız bunu burada düzeltemeyiz.' düşüncesi baştan söylenmiş olsaydı ve ilk ve son şansım olduğunu bilseydim, ameliyatı yaptırmaz ve bu durumda kalmazdım.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Sağlık Kendisi İle Çelişen Sözde Doktor!

07 Nisan 2024 00:49
Faik sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 21:41

Estetik Burun Ameliyatı Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

29 Ağustos 2025 09:35
estetik-burun-ameliyati-sonrasi-yasanan-sorunlar-ve-magduriyet-2.jpg
estetik-burun-ameliyati-sonrasi-yasanan-sorunlar-ve-magduriyet-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 13:21
Kayseri Devlet Hastanesi Cildiye Bölümü (Kalıcı İz Kaldı) Mağduriyeti

Silivri Devlet Hastanesi'nde Yaşadığım Sorunlar!

26 Nisan 2025 21:00