Mehmet sonuçtan memnun değil

15 Ekim 2024 21:18

TÜRKSAT TV her yerde ve TÜRKSAT TV Box sürekli bir sorun. Arıyorum her defasında müşteri temsilcileri sürekli sistemde bakım yapılıyor diyor. TÜRKSAT TV Box'ta her kanalda bu içerik yüklenirken bir sorun oluştu hatası mevcut 2'dir üç'tür devam etmeye başladı. Ancak ben bu süreçten şikayetçiyim. Bir de bunun yani izleyemediğim şeyin parasını ödemek de TÜRKSAT Kablo'nun biz müşterilere verdiği bir ayrıcalık. Şu an tvheryerde.com'a giriş yapmaya çalışıyorum. Network error hatası çıkıyor. Sisteme giriş yaptığım kullanıcı adım örneğin xyz olsun. Kullanıcı adı yazan kutucuğun üzerine fareyi bırakıyorum "xyz" geçerli bir e-posta adresi değil. Lütfen @ işareti ekleyerek devamını yazarak giriş yapın diyor. TV Her Yerde'ye üye olduktan sonra. Hesap bilgilerimde zaten bu durum dikkatimi çekmişti. Çünkü sistemde de kullanıcı adı: xyz, sisteme kayıtlı e-posta da xyz yazıyordu. Bunu güncellemiyorduk ki. Dedim ilerde kesin bir sıkıntı çıkar dedim. Öyle de oldu. Ben yazılımcıyım yani konuya hakim olduğumu düşünüyorum. Burada iş bilirlik konuşmuyorum katiyen yanlış anlaşılmasın. Ancak buradan anladığım şu; bir sistem yapılmış alelacele piyasaya, tüm check'ler yapılmadan sürülmüş olduğunu görüyorum. Sonuca gelecek olursam. Bu durumdan şikayetçiyim. Beni e-posta değil telefon yoluyla geri dönmenizi bekliyorum.

16 Ekim 2024 10:03 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Aşağıda belirtilen ... hesap aktivasyonunu tekrar sağlamanızı ve yeni bir parola belirlemenizi rica ederiz. Ardından tekrar oturum açmayı deneyebilirsiniz. Sorunun devamı halinde tarafımıza bilgi iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

21 Ekim 2024 21:08

Sayın Yetkili, Parola değiştirmeyi zaten biliyorum. Onca anlattığım şikayetlerimin çözümü sadece bir parola değişikliği olmamalı!

21 Ekim 2024 21:10

TÜRKSAT TV Box'taki sorun ne yazık ki parola değişikliğiyle çözüm olmuyor. Çünkü sorun esnasında ne zaman müşteri hizmetlerini arasam sürekli bir sitemde bakım var cevabı mevcut.

Seçkin
Seçkin

Ben de taahhüt yeniledim ve bende de aynı şekilde bilgisayardan giriş yapmaya çalıştığımda "Network error" uyarısı alıyorum. TÜRKSAT 2 ayda hiçbir geliştirme yapmamış anlaşılan.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 13:45
Roşan sonuçtan hiç memnun değil

Roşan
15 Ekim 2024 12:12