Derya sonuçtan hiç memnun değil

Just English İngilizce Kursunda Parasını Verdiğim Eğitim Alamıyorum

04 Mart 2024 15:25

Maltepe Just English'te almış olduğum 2 + 1 B2, C1 ve C2 yüz yüze eğitim paketimde 2023 yazında C1 seviyemi bitirdim. Önce C2 için yüz yüze eğitim veremeyeceklerini ve online yapacaklarını söylediler. Ekim'de de online derslerin başlayacağını belirttiler. Daha sonra Ekim ayında kuruma ulaştığımda eğitimin çoktan başladığını ve beni yanlışlıkla 2022 listesine kaydettikleri için derse dahil etmeyi unuttuklarını söylediler. Ocak ayında Şubat, Şubat ayında Mart için derslerin mutlaka başlayacağını söyleyip 5 ay Ekimden beri 6 aydır kurs tarafından oyalanıyorum. Departmanda en son Mart ayında da sınıf açılmazsa bunu telafi edecekleri söylenmişti ancak edilmedi, ellerinden bir şey gelmediği söylendi ve bu sefer de Nisan ayına kadar oyalanıyorum. Kurum içinde insanlar organizasyon sorunu yaşıyor ve suçu çalışan diğer arkadaşlarına atıyorlar. Bu paralara daha farklı kurumlardan daha iyi bir eğitim alabilirsiniz. Daha önce de İngilizce kursuna gittim ve maksimum kur arası 3 ay bekledim. Hiç kimse biz bir şey yapmayız elimizden gelmiyor beklemek zorundasınız demedi.

Lion

Daha çok şikayet alacak burası. Ama buraya hiçbir şey olmuyor. Arkaları sağlam belli ki milleti keklemeye devam ediyorlar dostum. Mahkemeye verseniz 2 3 sene sürecek ve paranız eriyip gidecek, en iyisi şubeye gidip öğrencilerin içinde bunlara bağırıp çağırmak

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 21:45
Buse sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 19:22