Jolly Joker Adana Kötü Deneyim

12 Mayıs 2024 11:37

Jolly Joker Adana D**** bedavacı konserine 2 kişilik bistro a bilet aldım. Tam saatinde geldim 25 dakika kapıda beklet diniz ses etmedik. Yanımızdan görevliler bir sürü kişiyi geçirdi loca dediler ses etmedik. Öylede değildi. Bir bayan görevli yerimizi göstermek için götürdü bize duvara dayanmış sandalye olmayan kendisinin bile göstermek için geçemediği bir masa gösterdi. Siz buraya oturabilir misiniz diye sorduğumda ters ters cevaplar verdi. Konser başladı hala bir masamız yok. Bir bey artık gerildiğimizi anlayınca lütfedip gelmeyen bir masayı gösterdi merdivenin altında. Konserin ortasında yine lütfedip sandalye getirdiler. Bu kadar amatörce bir uygulama görmedim. Kesinlikle memnun değilim tabii ki yoğunluk olur. Ama yaklaşım çok yanlış. Bu tecrübemi her yerde anlatacağım. Ben Jolly Joker markasına güvenerek bilet alıyorum. Gerçekten üzgünüm. İnsanlar oraya eğlenmek için geliyor. Sizse uzuyorsunuz kötü hissettiriyorsunuz. Bir de karanlıkta kağıt dan isim aramak nedir ya. Bir tablet koysanız hangi devirde yaşıyoruz.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Joker Adana'da Adaletsiz Giriş Ve Fahiş Fiyatlar

10 Mayıs 2025 12:55
Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 01:02
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 15:32

Ertelenen Konser Sonrası Mağduriyet Ve İade Sorunu

07 Ekim 2025 10:59
Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 08:58