Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

JBL Tune Flex Sağ Kulaklık Çalışmıyor

30 Haziran 2023 10:03

JBL Tune Flex kulaklığı alalı bir ay oldu. İlk başta çalışıyordu, sonradan birkaç kez sağ kulaklık şarj almadı. Derken şimdi hiç çalışmaz oldu. Işığı dahi yanmıyor. Sol kulaklık sorunsuz çalışıyor. Sağ kulaklık tamamen kapalı. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bazen bağlanıyor bazen bağlan sorunu yaşıyorum. Ses seviyesi ikisininde çok. Düşük

03 Temmuz 2023 17:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

04 Temmuz 2023 17:10

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi bize iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

13 Temmuz 2023 22:50

Servis surecine alindi 13 gün olmasına rağmen halen cevap gelmedi servisten. Alınan ürün paketinden arızalı çıkmış. Firma hatalı olduğu açık ca belli olduğu halde 13 gündür servis cevap vermemiştir. Marka olarak JBL firma olarak Teknosa. Müşteri memnuniyeti gözetmemektedir. Bu yasanan olay bir sonraki alışverişi yapmam da rehber olacaktır.

Yorumlar (6)

Hakan
Hakan

JBL Tune Flex - sağ kulaklık şarj olmuyor. Çalışmamaya kendi kendine kapanmaya başladı.

Ic Mimar
Ic Mimar

Bundan önce JBL tune 225tws kullanıyordum. Sol kulaklık çalışıyor sağ kulaklık çalışmıyordu. Garantiye gönderdim para iadesi yapıldı. Bunun üzerine gittim JBL tune Flex aldım ve yine aynı sorunu yaşıyorum sol çalışıyor sağ çalışmıyor.

Genel bir sorun bu marka model kualklikta başka bir modele gecmebi tavsiye ederim

Eyyüp

Aynı şikayet bende de var Apple storede JBL uygulamasını indirdim uygulamada resetleme bile olmuyor ne yapacağımı bilemedim " this feature is temporarily disabled in mono mode " yazıyor lütfen yardımcı olun

Eyyüp

Hayır henüz çözemedim bu marka kulaklık henüz almayan varsa almamasını tavsiye ederim hiç memnun kalmadım

Fatih
Fatih

Hocam çözebildiniz mi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
08 Şubat 2025 20:05