Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Anlaşması İhlali: Hasta Hakları İhlali

28 Aralık 2024 23:23

Buca Tınaztepe Hastanesi mesai dışı polikliniğinde çocuk doktoruna randevu alıp, çağrı merkezini arayıp Türkiye sigorta tamamlayıcı anlaşması olduğu teyidini alarak hastaneye geldim. 21:00 randevusuna geldiğimde hasta kayıttaki çalışan doktorun SGK anlaşması olmadığını, tamamlayıcı sağlık sigortası ile muayene olamayacağımızı söyledi. İstersek ücretli muayene olabilirmişiz. Böyle bir saçmalık olabilir mi?! CİMER'den de şikayetimi yazacağım. SGK anlaşması olmayan doktorun hastanede işi ne? Mesai dışı gelince sigorta geçersiz olur bahanesini ilk kez özel İzmir Buca Tınaztepe hastanesinde duyuyorum. Çok ayıp bu yapılan insanlardan para koparma başka hiçbir şey değil!

Ufuk
Ufuk

Bende aynı sorunları defalarca yaşadım ve her yere şikayet ettim. Sonuç her şey kılıfına uydurulmuş şekilde evraklarda. Tek çözüm hastaneyi kullanmamak. İnanın gördüğüm en vasat hastane ama kısıtlı olduğu için insanlar kullanıyor. İyi boykot edilirse rakamı da düşer revizyona da giderler. Çalışanları yüksek saatlerle düşük ücretlere çalıştırılıyor. Bu yüzden onlarda hastalara karşı bu şekilde tutum sergiliyorlar.

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 14:17
Halil sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 10:37