Salih sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Özel Can Hastanesi Ek Ücret Ve Ayrıntılı Fatura Oluşturmaması

22 Nisan 2024 11:39

15.03.2024 tarihinde oğlum, Can Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde bademcik, geniz Eti ve kulak tüpü ameliyatı oldu. Tamamlayıcı sağlık sigortamız olan Allianz Sigorta'dan onay alındı, bu onay karşılığında sigortamız tarafından 33.971,86 TL ödendi ve benden de ayrıca 8.000 TL (sekiz bin Türk lirası) cihaz parası adı altında ek ücret talep edildi. Ödemesini yaptım. 28.03.2024 tarihinde komplikasyon gelişti ve sağ bademcikte kanama oldu. Bununla ilgili doktorumuz olan Prof. Dr. *** ile görüştük ve hemen hastaneye gitmemizi söyledi. Saat 22:00 sularında tekrar Can Hastanesine gittik. Acilden giriş yapıldı ve sonra ameliyata alındı. Boğazında kanama ile gelmemize rağmen acil kaydı boğaz ağrısı olarak açılmış, buna istinaden acilde 860 TL ödeme alındı ve ameliyat sonrası ekstra 4.000 TL ödeme yaptım. Komplikasyon sebebiyle gelişen bu olumsuz durumu hastanenizin karşılaması gerekirken, bu konu ile ilgili 29.03.2024 tarihinde hastaneniz ilgili birimlerine bireysel başvuru ile ve sonrasında defalarca kez aramama rağmen hiçbir yönetici ile görüştürülmedim. Ayrıntılı fatura talep etmeme rağmen, 03.04.2024 tarihinde tarafıma gelen faturalarda hiçbir açıklama yapılmaksızın sadece sağlık hizmet bedeli yazılarak gönderildiğini gördüm. Özel Hastaneler Mevzuatı; Madde 51 (Değişik: rg-21/03/2014-28948) maddesine istinaden, faturaların ayrıntılı dökümünün ivedilikle tarafıma gönderilmesini rica ediyorum. Gerçekten hasta sağlığı düşünmeyen, sadece para odaklı çalışan bir hastane olduğunuzu düşünüyorum. Bu konuyu yargıya taşıyacağım.

22 Nisan 2024 15:07 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Salih A., Talebiniz işleme alınmış olup, ilgili birime aktarımı sağlanmıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle.

Mehmet sonuçtan memnun değil

08 Nisan 2024 15:00

Özel Sağlık Sigortası Ve Ekstra Ücret Çıkmazı

05 Nisan 2025 13:42
Özel Sağlık Sigortası Ve Ekstra Ücret Çıkmazı

21 Mart 2024 16:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Florence Nightingale Hastaneleri Bilgilendirme Yapılmadan Alınan Yüksek Fark Ücreti

02 Haziran 2025 13:39