23 Ağustos 2023 17:1815.744

27.03.2023 tarihinde protez takıldı. 10.03.2023 tarihinde ise Uyumsuzluklar nedeni ile protez yeniden atölyeye gönderildi. 06.04.2023 Protez yeniden takıldı ve 18.04.2023 tarihinde kontrole gelmem için randevu verildi.
18.04.2023 kontrole gittim. Hekim hanıma saygısızlık olmaması düşüncesi ile protezi sardığım peçeteden çıkarıp hekim hanıma uzattım. Neden takmadınız diye sordu, protezi ağzımdan çıkarıp kendisine vermenin saygısızlık olacağını düşündüğümü söyledim. Kendisine protez atölyesine gönderildiği halde protezdeki uyumsuzlukların giderilmediği ve bir şeyin değişmediğini, protezin sağ damaktaki dişlerin yatay düzlem oluşturmadığını, yatay düzleme yaklaşık 45 derece eğimli yapılmış olduğunu ve protezin sağ tarafında kullanılan dişler alt çenede bulunan ana dişlerin alanından daha küçük olduğu için birbirleri ile örtüşmediğini, sağ ve sol damaktaki dişlerin simetrik olmayıp sağ damaktaki dişlerin daha dışarıda oluşmuş anlatmaya çalıştım.
Sözümü bitirmeme fırsat vermeden Hekim Hanım bir anda öfkelenerek protez de hata olmadığını, bu şekilde kullanmak zorunda olduğumu söyleyerek randevu takip fişi ve barkodları yırtıp çöp kutusuna attı ve bana tedavinin bittiğini istersem hasta haklarına şikayet edebileceğimi söyleyerek odadan çıkmamı istedi.
Hasta haklarına başvurdum, oradaki görevlilerden biri şifahen önceki yıllarda birkaç tane protez atölyesinden hizmet alıyorduk daha düzeyli işler çıkıyordu, ancak bu protez isleri tek atölye tarafından yapılıyor, tekel oluştuğu için sözümüz geçmiyor diye stem etti. Sonuç yok hala hakkımı almak için uğraşıyorum. Mücadeleme devam edeceğim.

Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Diş Hekiminin Yaptığı Başarısız Kanal Tedavisi

29 Eylül 2023 22:3311.024

16 Haziran 2023 de dış hekimi a*** g** kanal tedavisi yaptı ilk gün uyuşmadan bir şey yoktu 2. Günden sonra dış kökünde ...

Manisa Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Hastaya Hakaret ve Saygısızlık

24 Kasım 2023 01:3517.876

Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bir buçuk yıl beklediğim diş protezi için 23 Ekim 2023 tarihinde saat 10:30'da ...

2 Destek2 Yorum