İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yenidoğan Bebek Yoğun Bakım 1. Kat Sorunları!

19 Temmuz 2024 22:38

21 Haziran'da doğum yaptım. Bebeğim 30 haftalık doğduğu için kuvöze girdi. İlk günler birkaç defa aralıklarla solunum verildi. Bunun dışında başka bir sorunumuz yoktu. 3. Düzeyden 2. Düzeye indik. Şu an emerken yoruluyormuş, oksijeni düşüyormuş, ara ara oda havası veriliyor. Oral beslenemiyor. Doktorumuz çok iyi, doktorumuzla ilgili hiçbir sorunumuz yok ama oradaki hemşireler ve asistanlar işlerini düzgün yapmıyorlar. Bugün hastaneye gittiğimde hemşire eşimi arayıp kıyafet getirin, anne uyum odasına geçeceksiniz dedi. Hastaneden eve gidip bebeğimin eşyalarını alıp geldim. Güvenliklerle içeriye geldiğime dair haber gönderdim. Asistan hemşire geldi ve 'Sizin bebeğiniz anne uyuma geçmiyor' dedi. Bu hemşirelerin birbirinden haberi yok, insanlarla dalga geçiyorlar. Benim bebeğim 29 gündür yoğun bakımda, doğduğundan beri kucağıma alamadım, koklayamadım. Bir anneye nasıl 'Yanlışlıkla aranmışsınızdır' diyebiliyorlar? Bebeklerin başında duracaklarına sekreterlerin yanında duruyorlar. Bebekler ağlıyor, duymuyorlar. Bilinçli, işini severek yapan hemşireler alınsın. Her arenada 2 hemşire olması gerekirken 1 hemşire var ve ben bunların hepsini kendim gördüm. Hepsi yanımda yaşandı. Böyle bir yoğun bakım olmaz. 3. Düzeyde hemşireler bayağı ilgili, bebeklerin yanından saniye ayrılmıyorlardı. 2. Düzeyde böyle bir şey yok. Herkes kafasına göre. Doktorumuz 'Bebek anne uyuma geçmiyor' dediği halde arayıp eşya istemeleri kabul edilemez. Asistan ve hemşirelerinizi uyarın. Biz oraya evlatlarımızı emanet ediyoruz. Benim evladım denenme tahtası değil. Ziyaret saatinden önce bebeklerin karnını doyuracaklarına, canları ne zaman istiyorsa doyuruyorlar. Çocuğum açlıktan parmağını emip ağlıyordu. Ağzından midesine giden hortumu yutkunuyordu. Bunların açıklamasını nasıl yapacaklar? Düzgün hemşireler ve işini gerçekten severek yapan hemşireler getirin. Bebeklerin yanına kafalarına göre hareket eden personel istemiyorum...

Beste sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yattığım Odanın Duvarları Ve Dolap Kapakları Kan İzleriyle Doluydu

18 Mart 2024 09:51

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Şikayeti

02 Kasım 2023 16:48
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Çam Sakura Şehir Hastanesi Hastane Personelinin İlgisizliği Ve Güvenlik Sorunları

04 Eylül 2024 14:40
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Sezaryen İle Gebelik Sonlandırma Mecburiyeti

21 Temmuz 2024 20:17