İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Endokrin Servisin Kapanması

18 Aralık 2023 18:49

Endokrin servisinde yatmaktaydım; ancak, bu servisi kapattılar ve beni Hematoloji servisine gönderdiler.

Bir diyabet hastası olarak yürümem gerektiği halde, Hematoloji hemşiresi gelip 'Bu servis enfeksiyon kapma riski olan bir servis, burada gezmek yasaktır.' diyor. Sanki ben kendi isteğimle o servise girdim! Bu nasıl bir hastane yönetimidir?

Melis
Melis

Şehir hastanesinde doktorların ilgisizliği ve kaba tavırları hiç hoş değil teyzem için ultrason çekimi olacaktı yarım saat geç kalındı diye hasta yatağından kaldırıp size bakamayacağım geç kalmasaydınız size bakma mecburiyetim yok deyip kaldırmışlar ve aynı durum annem içinde geçerli biopsi işlemi olacaktı doktor kendisi yerine yanındaki başka bir doktora işlemi yaptırmış ve sonuç geldiğinde biopsi den yeterli doku alınamamış diye tekrar biopsi istendi ve tekrar gittiğimizde bunu doktora bu durumu söylediğimiz de annemi hasta yatağından kaldırıp gidip başka yerde yaptırın diyerek bağırmış yapmıyorum işleminizi diyerek odayı terk etmiş biopsi kanser hastalığının teşhisi olması için bir işlem ve bizim buna aciliyetimiz var annemin zaten morali bozukken bir doktorun bu şekilde davranması hiç hoş değil bu konularda gerekli hoş görü ve işlemlerin yapılması gerekiyor.

Handan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Hastanede Randevu Saatine Uymayan Kaos

20 Ağustos 2024 13:26

Mersin Şehir Hastanesi Endokrin Bölümü Doktorun Tavrı

21 Temmuz 2023 20:02
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Nezaketsiz Personel Hastane Deneyimimizi Zorlaştırdı

02 Haziran 2025 17:11