Doktor İhmali Ve Yanlış Tedavi Mağduriyeti

27 Aralık 2024 11:53

İzmir Şehir Hastanesi-Doktor mağduriyeti

Merhabalar,

Fizik Tedavi bölümünden Dr. E**** Y***** tarafından gördüğümüz muamele sonrası yaşanan mağduriyetimizi üzülerek belirtmek istiyoruz!

Annem için boyun ağrısı şikayeti üzerine doktora gittik ve yapılan tetkikler sonrası boyun fıtığı teşhisi kondu, gerek ilaç gerekse fizik tedavi uygulamaları verildi ancak yeterli olmadığı için en son tedavi amacıyla bizzat Dr. E**** Y***** tarafından boynun yan kısmından iğne uygulaması yapıldı ve sonrasında "dozu fazla kaçırmasından" dolayı yaşanan ağrıların artması ve daha kötü sonuçlar vermesi üzerine tekrar Dr. E**** Bey'e gittik ancak en son ısrarla "artık benlik bir şey yok" diyerek başka bölümlere yönlendirmeye çalışarak başından atma çabası ile yaşanan şikayetleri yok saymış ve yaşattığı mağduriyeti kabul etmemiştir.

Üstelik kendisi tarafından yapılan iğne sonrası ve dozu fazla kaçırmasından ziyade sonrasında hastaya olan yaklaşımı ve yansıttığı davranışları, şikayetlere kulak asmayarak ortada bırakılmak bir doktor tarafından hiç de doğru olmayan davranışlar sergilemesinden dolayı üzerimizde güvensizlik, endişe ve korku oluşturdu maalesef.
Yani aslında yapılabilecek bir şeyler varmış ve "benlik bir şey kalmadı" diyerek ısrarla başından savarak mağduriyet yaşattığı için Dr. E**** Y*****'dan ne yazık ki hiç memnun kalmadık!

Baş hekime de gitmek istedik ancak o gün toplantısı olduğunu söylediler o yüzden ne yazık ki ulaşamadığımız için sözlü olarak ifade edebilme fırsatımız olamadı maalesef.

Bundan ötürü zor durumda kalan annem ise boyun ağrılarının artık ilerleyerek baş ve kola vurmasından sonra mecburen başka hastanenin Fizik Tedavi doktoruna gittik ve iğne sonrası ödem oluştuğunu belirterek ilaç+kolajen+ağrı bandı+evde fizik tedavi vererek yani belirtilen şikayetleri dinleyerek ve aynı zamanda fiziksel olarak da muayene ederek yeni bir tedaviye başlandı ve bu tedavi sonrası geçen sürede ağrıların azaldığını, normal yaşantımıza geri dönmeye başladığımızı belirtmek istiyoruz.

Başkalarının da bu şekilde mağduriyet yaşamaması adına yapılmış olan gerek şikayet gerekse de sitem olarak paylaşmak istedik.

Teşekkürler

İdil
İdil

Esra Hanım lütfen bana nerede hangi doktordan tedavi olduğunuzü söyler misiniz annenizle aynı şikayetleri yaşıyorum

Reyhan sonucu yetersiz buldu

Riskli Gebelikte İzmir Şehir Hastanesi'nde Yaşanan Zorluklar