Fügen sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Metropol Car Hurda Araç Kiralama Yanıltmacası Ve Ödenmeyen Para

16 Ekim 2024 09:44

İstanbul Metropol car şirketi, sahibinden.com'da açtığı site ile müşterileri ağına düşürerek hurda araç kiralıyor. Aracı iade ettik fakat paramızı ödemedi. 240.000 TL + KDV alacağımız var. Yasal yollara müracaat ettik ve şu an mahkeme sürecindeyiz. Büyük bir lojistik firmasının satın alma müdürüyüm.

Selçuk
Selçuk

Aynı şekilde bizi de mağdur ettiler,

Sezer
Sezer

Merhaba, Nitelikli bir olay olduğundan çok yoğun girişimlerimiz mevcuttur. Dosya birleştirmek için irtibata geçmek isteriz. Artık başkası aynı sorunları yaşamasın diye en ağır şekilde yaptırımlar uygulanacak. İletişim bilgisi rica ederim.

Tuğba
Tuğba

Sezer bey bizde mağduriyet yaşıyoruz. Size mail ilettim. Dönüş yapabilirseniz çok sevinirim

Ömer
Ömer

18.04.2024 tarihinde sizler gibi bende araç kiraladım tüm ödemeyi nakit yaptım (275.000 TL) ancak aldığım araç dediğiniz gibi hurda olmadan alınma olduğu için 1 hafta içerisinde teslim ettim ve paramı hala alamadım. Avukata verdik icra takibi olmasına rağmen yerlerine ulaşılamıyor. Davamız devam ediyor. Tüm yazışmalar evraklar hepsi elimde olmasına rağmen adaleti sağlayamıyoruz. Volkan şahin adlı şahıs tarafından oyalanıyoruz

Araç Kiralama Mağduriyeti: Yanıltıcı Hizmet Ve İade Sorunu

15 Nisan 2025 15:16