Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 00:19

İşin Olsun uygulaması üzerinden 28.09.2024 tarihinde karma tıbbi malzeme olan ilana başvurumu yaptım. 30.09.2024 tarihinde başvurunuz onaylandı, yolladığımız formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz söylendi. Bu formda isim, soy isim, t. C., IBAN bilgileri istendi işin olsun logosu olan form olduğu için sorgulamadım ve doldurdum. Sonraki gün (01.09) açık +90 ***********45 (E**** B*******) WhatsApp hattı üzerinden mesaj aldım. IBAN 'ıma yollanan 60 TL'nin geri yollanması konusunda bilgi verildi. Papara üzerinden gönderimi kabul etmediler ve diğer bankalar üzerinden adıma kayıtlı IBAN üzerinden göndermek zorundasın formda onayın var dendi ve beni bankakartı üzerinden para transferine zorlandım. Ben araştırmalarım sonucunda insanların mağdur olduğunu gördüm ve bana gönderilen ve kullanılan isimler (A**** hanım ) ve IBAN 'lar aynı olduğu için kişisel hesabımdan yollamadım. Numarayı aradığımda da numara kayıtlı değildi. Avukat tehdidiyle bana hesabımdan parayı transfer edilmesi gerektiğini belirtince işi şansa da atmadan arkadaşım başka dijital kanaldan bu ibana 60 TL gönderdi. (Takside pos) Herhangi bir ödeme durumundan mağdur olmamak için. Eğer alınmış olunan bilgilerle adıma herhangi bir işlem varsa (hesap açımı, şirket açımı, kredi çekimi vb.) her şey için sorumluluk kabul etmiyorum. Ben hiçbir şeye onay vermedim ve bilgim dahilinde değildir. Bu, "İşin Olsun" uygulamasının sistem açığı konusundan dolaylı olarak uygulamanın suçudur. İlanları güvenli göstererek link ve logolu form eklemesi yanlıştır. İlerleyen süreçte ıslak imzam ve bilgim olmadan herhangi bir mağduriyet yasatacak durumu kabullenmeyeceğimi bildiririm. Teşekkürler.

09 Nisan 2024 00:43
İşin Olsun Tarafından Hakkımdaki Bilgilerin Kullanılması