Berrin sonuçtan hiç memnun değil

iRobot Robot Süpürge Arıza

Berrin
13 Mart 2023 16:53

Merhaba
3-Ayrıca süpürürken sadece fırça üstüne gelen taraf tamponu tamamen toz oluyor, o kadar ki robot süpürürken birkaç defa uzerini kuru bezle silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu iRobot 5 de yasamadım. Ve farklı marka robot kullanan arkadaşlarım da böyle bir problemle karşılaşmamış. Firma ise durumu halılarımı suçlayarak açıkladı. Sözde saçaklı halılarda robot süpürge önerilmiyormuş. Bu şikayetler üzerine firmaya yazdım. Servise gönderdim. İade ya da değişim talep ettim. Ancak servis bir sıkıntı görmediği için geri göndermiş. Bu arada Tüketici Hakları'na da yazacağım. Çok pahalı bir robot. Kesinlikle fiyat ürünü değil. Yazılımı önemli değil diyorsanız alt ürün olan i5 çok daha iyi süpürüyor.
Çok iyi araştırmalar sonucu aldığım ürün bu…sadece süpürme yapacağım ve silikon fırçalarından ötürü seçtiğim ürün kötü. Bu konu ile ilgilenilmesini istiyorum.

13 Mart 2023 16:32

Merhaba Yaklaşık 15-20 gün önce İlk robot markası olması, satış elemanı tarafından önerilmesi ve patentli silikon fırçasından dolayı iRobot 7 aldım. 1- Süpürmesini hiç beğenmedim. Özellikle halı üzerinde iken sanki üstten süpürüyor gibi, tekerlekleri havada kalıyor sanki yeşil renk fırçalar değmiyormuş gibi. Daha önce iRobot 5 kullandım. Bu sonunu onda yaşamadım. İRobot 5 in süpürmesi buna göre cook daha iyiydi. Sanki Dove Dove süpürüyordu halıyı. 2-Süpürme sırasında birkaç defa alttaki silikon fırçalar kendi kendine açıldı. Uzun süre kullanımda tırnak çok çabuk kırılabilir. Bence Fabrika hatası gibi duruyor 3-Ayrıca süpürürken sadece fırça üstüne gelen taraf tamponu tamamen toz oluyor, o kadar ki robot süpürürken birkaç defa uzerini kuru bezle silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu iRobot 5 de yasamadım. Ve farklı marka robot kullanan arkadaşlarım da böyle bir problemle karşılaşmamış. Firma ise durumu halılarımı suçlayarak açıkladı. Sözde saçaklı halılarda robot süpürge önerilmiyormuş. Bu şikayetler üzerine firmaya yazdım. Servise gönderdim. İade ya da değişim talep ettim. Ancak servis bir sıkıntı görmediği için geri göndermiş. Bu arada Tüketici Hakları'na da yazacağım. Çok pahalı robot da değil. Kesinlikle fiyat ürünü değil. Yazılımı önemli değil diyorsanız alt ürün olan i5 çok daha iyi süpürüyor. Çok iyi araştırmalar sonucu aldığım ürün bu…sadece süpürme yapacağım ve silikon fırçalarından ötürü seçtiğim ürün çok kötü. Bu konu ile ilgilenilmesini istiyorum.