Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 11 64GB Ses Gitmeme Sorunu

Sadettin
17 Nisan 2024 20:35

Yaklaşık bir yıl önce Vatan Bilgisayar'dan iki adet iPhone 11 64 GB telefon aldım; biri kızıma, biri kendime. İlk zamanlar önemsemediğim, fakat sonradan sorun olmaya başladığını anladığım telefonumu dört aylıkken yetkili servise götürdüm. Sorunum şu şekilde: WhatsApp görüntülü grup görüşmesi sırasında sesim karşı tarafa az gidiyor. Eğer grupta birisi konuşurken ben de konuştuğumda, sesim kesiliyor ve sesim karşı tarafa gitmiyor. Konuşan kişi sustuğunda ve kimse konuşmadığında benim sesim tekrar karşı taraftan duyuluyor. Aynı model telefondan kızıma da almıştım. SIM kartımı diğer aldığım iPhone 11 64 GB telefona taktığımda, WhatsApp ya da Face ID ile görüntülü görüşmelerde sorun yaşamıyorum. Sorunun sadece kendi telefonumda olduğunu anladım. Servis yetkilisine durumu aynen anlattım; WhatsApp'ta ve dış hoparlörden sesimin düşük olduğunu, bazen anlaşılmadığımı belirttim. Telefonum iki hafta serviste kaldı, fakat sorun olmadığını söylediler. Telefonumu geri aldım ancak sorunlar devam etti. Kapsamlı araştırılmasını ve sorunun yaşandığını belirttim, tekrar servise verdim. İnceleme yaptıklarında sorun olmadığını söylediler. Her defasında, artık dördüncü kez, servislerde süründürülmek yerine iPhone'umdan kurtulma kararı aldım. 'Yeter artık' dedim, çünkü sorun var. Telefonumu değiştirmelerini istemedim; tıpkı benim anlattığım gibi telefonumu kullanıp test ederek sorunun çözülmesini istedim, ancak olmadı.

Kübra
24 Mart 2024 12:07
Emel sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 12:36
Apple Sıfır Tel Mağduriyeti
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
25 Mayıs 2024 21:09
Asra sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 16:38
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Cevdet
07 Şubat 2024 16:20