İpekstil Trendyol'da Ki Markaların Kendi Sitesinin Katlarca Pahalıya Fiyatı

Trendyol'da satışa çıkarılan ürünlerin kendi sitesinden daha pahalı olması inanılır gibi değil. İpekstil adlı bir marka kendi sitesinde etek 600-700 bandında iken Trendyol'da 2.500 civarında. Bu kadar da insanlarla dalga geçilmez. Soru sorduğumda da uygun olmadığı için reddedildi. Üslupluca sorulan sorunun reddedilmesi yapılan yanlışın bizzat ispatı oluyor. Bunlara da bir denetleme lazım. Tüketicinin sorularına ve sorunlarına anlayışlı değilsiniz.

16 Ağustos 2023 17:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar, Trendyol mağazamız henüz yeni açıldığından ve entegrasyon sürecimiz devam ettiğinden ötürü şu anda fiyatlarımız bu şekilde. Çok yakında kampanya ve indirimlerimiz yansımış olacaktır. Dilerseniz Online web adresimizden siparişinizi güncel fiyatı ile oluşturabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌸

Kübra
18 Ağustos 2023 09:26

Kusura bakmayın da web sitesini biliyoruz. Ancak şu ki güvenilirliği zedeliyorsunuz. Fark bu kadar açılmaz. Müşterilerinizin güveni sizin için önemlidir diye düşünüyorum. Teşekkürler.

4 Ocak 2024 20:35

Az önce fark ettim bu durumu, tesettür konusunda bu kadar iyiyken internet sitesini bilmeyen Trendyol kullanıcılarının hakkına bu denli girmeleri çok kötü bir durum maalesef.

Sahraafra Butik Mağduru!

12 Ekim 2023 00:09534

Trendyol'dan ve Sahraafra butikten bir tane trençkot siparişi verdim. Yorumlara baktığımda herkese farklı ürünleri yolla...