Inveo Kafalarına Göre İşlem Açtılar

Gulden
23 Temmuz 2023 22:31

İnveo portföy yönetim a. Ş firması adı ile arayan, yönetim uzmanı olduğunu söyleyen, kişi ile görüşmemize istinaden, hisse alım-satım işlem yapmak için para yatırmamı istedikleri hesap, aynı banka havale bilgisi ile yapılması sağlandığı için firma ismi ifon yönetim danışmanlığı tic. Ltd şti olduğunu gördüm. İşlem onaylandığında firma isminin aynı olmadığını söylemem rağmen hayır alt kuruluşu, aynı firmayız diye ısrar ettiler. Paramı bir platforma (indtrader) aktarmış gibi görünüyorlar. Kendi kafalarına göre işlem açtılar, kapatmalarını ısrarla söyleme rağmen kapatmıyorlar ve benimde kapatmama izin vermiyorlar. Komutlar kısıtlanmış. Hesabımı her gün işlem ücreti ile eksiye getiriyorlar. İnveo portföy yönetim a. Ş. Firmasının tüm numaralarını da aramış olmama rağmen hiçbir numarası açılmıyor. İki firmayı da gerekirse kapa, SPK ya kadar şikayet edeceğim.

profile profile profile

Recep
Recep

Benimde aynı şekilde paramı aldılar. Swap bedelinden hiç bahis etmediler hatta üstüne para yatırma mi daha sonra işlemi katıp swap bedellerini iptal edeceklerini söylüyorlar 500 dolar 2 günde Olmuş 344 dolar benim zararım var üstüne para istiyorlar yüzde yüz d@l@nd r iy or lar

İnveo Yatırım Adı Altında Arıyorlar

Haldun
23 Kasım 2023 00:52
Salih sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 10:46
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
11 Kasım 2023 22:30