İnveo Yatırım Adı Altında Arıyorlar

23 Kasım 2023 00:52

İnveo Portföy Yönetim A.Ş. firması adıyla arayan, yönetim uzmanı olduğunu söyleyen kişi ile görüşmemiz neticesinde, halka arz yoluyla garanti kazanç sağlayacağımızı belirterek, elimde para olmadığı halde 230 bin TL kredi çekmemi sağladı. 'Hemen yatırın, faiz olmaz, 1 ay içinde kapatırsınız' dedi. İşlem yapmak için para yatırmam gereken hesabın, aynı banka havale bilgisiyle aktarım yapılmasını sağladıkları için, firmanın isminin 'İnaktif Yazılım Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.' olduğunu fark ettim. Önceden de 10 bin TL yatırdığımda farklı bir firmanın IBAN'ını kullandıklarını görmüştüm. Durumu dile getirdiğimde 'Hayır, alt kuruluşuz, aynı firmayız' diyerek ısrar ettiler. Paramı bir platforma trading için aktarmış gibi görünüyorlar. Halka arz işlemini uzman kişi benim adıma talep etmiş gibi yaptı. Hisse üç gündür her gün değer kazanıyor ve ayrıca hesabıma 'kurumsal bedelli sermaye artırımı' adı altında 2000 USD daha yatırıldı. Parayı çekmek istediğimde, bu bedelli sermaye artırımı için hesabıma geçen 2000 USD'nin karşılığında aynı miktarı yatırıp dekontu göstermem gerektiğini, aksi takdirde içerideki parayı karla çekemeyeceğimi söylediler. Tüzük böyle gerektiriyormuş. Mecburen yatırdım. Ancak bu sefer de finans biriminden arayan bir kişi 'geç kaldınız, süresi doldu, gecikmeden dolayı çıkan farkı 3000 USD hesaba yatırmanız gerekiyor, yoksa hesaptan çıkış yapamazsınız' dedi. Kendi verdikleri sabit numaraları aradığımda ulaşamıyorum, WhatsApp'tan yazdıkları numara ise kullanılmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, gerçekten. Firmanın internet sitesinin linki https://mobile1.ioyatirim.com/#/welcome

profile profile profile

Ahmet
Ahmet

Merhaba bende mağdurum Gelişme var mı?

Haldun

Hayır hiçbir gelişme yok. Ayrıca başlı bulunduğum semtin jandarmasına suç duyurusunda bulundum. Ama IBAN'lar kiralık IBAN'lar numaralar sahte numaralar olduğu için hiçbir şekilde takip edip ulaşma imkanımız yok gibi umutsuz konuştu jandarma.

Inveo Kafalarına Göre İşlem Açtılar

Gulden
23 Temmuz 2023 22:31
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 20:04
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Inveo Yatırım Mağdur Olmam

İbrahim