Meylin sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 14:44

İntfa tarım'dan 24/09/2023 tarihli 11.569,90 TL 'lik sera siparişim tedarik edilemediğinden 02/10/2023 iptal edildi. 37 gün geçmesine rağmen ücret iadesi yapılmadı. Muhasebe birimine, firma yetkilisine görüşme yapabilmem için aktarılmıyorum. 6. Görüşmemde müşteri hizmetleri, z**, a**, e** Hanım aynı şeyleri söylemektedir. Görüşüp gün içerisinde sizi bilgilendiriyor olacağız diyorlar ama ben arayana kadar bilgi veren yok. Ücret iadem için gün bilgisi, yetkili kişi bilgisi ve iadenin ne zaman yapılacağı bilgisi verilmemektedir.

14 Kasım 2023 12:20

Şikayetim çözülmedi, para iadem hala yapılmadı

profile profile profile
29 Kasım 2023 17:22

21.11.23 firmadan Canan hanım diye biri firma personeli olarak beni aradı 11:06 da. Gayet nazik bir hanım, ilettiğiniz gibi şikayetimin kaldırılmasını ve akabinde ödeme yapacaklarını iletti. Ödemeden sonra kaldırabileceğimi ilettim. Firmaya güvenmediğimi 2 aydır oyaladığını ve sureci aktardım. Ayrıca burda yazılan tüm yorumları tekrar incelemesini kendisinden talep ettim. Tüketici Hakları mahkemesinde ve banka yoluyla takibe başladım. 29. Kasım olması itibariyle aradan 8 gün geçti ama hala iadem yapılmadı ve C*** hanım konuyla ilgileniyor dediler @İntfa Tarım'ın hiçbir şey ile ilgilendiği yok, benim gibi mağduriyet yaşamamamız için alışveriş yapılmamasının buradan duyurusunu yapmak isterim

30 Kasım 2023 12:02

Firmadan hiçbir şekilde iyi niye göstergesi bulunmamaktadır,

30 Kasım 2023 12:22

https://www.intfarming.com/index.php?route=account/return/add linkte firmanın iadeleri hakkında Taahhüt yer almaktadır. Bu taahhüt asılsızdır, 2.10.23 te iptal ettikleri sera için hala11.569,90 TL ücretim yatırılmadı! Web sitelerinde duyurulan vaat ve Taahhütlere gerçek değildir

06 Şubat 2024 12:22

24.09.23 ten itibaren İntfa Tarım firmasından iadesi alamadığım 11.569,90 TL için 4 ay sonunda konu sonuçlandı. Öncelikle bankama başvuru yaptım, sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım, sonra CİMER'e başvuru yaptım, en sonunda konuya kayıtsız kaldıkları için savcılık üzerinden şikayet ettim. 27.01.24 tarihinde bankam üzerinden iadem gerçekleştirildi. CİMER ver THH bugün resmi yazı ile geri bildirim yaptı. Firma kayıtsız, ilgisiz ve çözüm odaklı değildir, iyi niyet içermemektedir. Dolayısıyla iadesini alamayanlar için vakit kaybetmeden, yasal yollardan başvuru yapmalarını tavsiye ederim. Uğraştırıyor ama konu 4 ay içinde sonuçlandırılıyor.

Yorumlar (5)

Canan

Bir daha Şikayetvar üzerinde araştırma yapıp firmanın politikasına göre sipariş vermek gerek, ben bunu yapmadığıma pişmanım, intfa tarım hayal kırıklığı 🙁

Kübra

Kesinlikle ben de Çilek domates fidesi satın aldım domates fidesinin ödemesini yaptım stokta olmayan ürün için üç hafta oyaladılar sonrasında yok sizi bekletmeyelim çileği gönderelim bir süre de öyle oyaladılar sonra da Çilek geldi domates yok iade için de iki hafta oyaladılar sonra da bu siteden yorumu kaldırmakla tehdit ederek iade yapmadılar e devlet üzerinden kolayca Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yaptım size de tavsiye ederim böyle tehdit etmeye hakları yok teşekkür ederim diyenler de teklifi (işte yorumu kaldırın yapalım) kabul edenler. E devlet üzerinde bile 23,10,2023 te savunma istenmiş 21,11,2023 hala cevap yazmamışlar mağdur olan herkes başvursun ki görsünler

Meylin

Bugün firmadan Canan hanım diye biri firma personeli olarak beni aradı 11:06 da. Gayet nazik bir hanım, ilettiğiniz gibi şikayetimin kaldırılmasını ve akabinde ödeme yapacaklarını iletti. Ödemeden sonra kaldırabileceğimi ilettim. Firmaya güvenmediğimi 2 aydır oyaladığını ve sureci aktardım. Ayrıca burda yazılan tüm yorumları tekrar incelemesini kendisinden talep ettim. Tüketici Hakları mahkemesinde ve banka yoluyla takibe başladım. Bugün iademi beklemekteyim, günün sonunda tekrardan yorumumu güncelleyeceğim ve sizi bilgilendireceğim. Gün sonunda iadem gerçekleşmedi durumda avukatım aracılığı ile ihtarnami ileteceğim.

Haluk

Yorumu silin paranızı iade edeceğiz diyorlar ama silseniz de iade etmiyorlar.

Canan

Firmaya güvenmekle hata etmişiz 🙁

Ayça sonucu yetersiz buldu

İntfa Tarım Şikayetim

27 Eylül 2024 13:40
Harun sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 17:11
İntfa Tarım 20 Gündür Paramı İade
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İntfa Tarım Domates Fidesi Siparişimde Yaşadığım Sorunlar Ve İade Talebim!

05 Ocak 15:12