Instagram Hikaye İzlenme Düştü

08 Ekim 2023 11:29

Instagram'da son güncellemeden sonra, hesabımda bot olmamasına rağmen story izlenme oranım birden bire düştü, durumun düzeltilmesini talep ediyorum. 88.8 ful organik takipçim var. İzlenmem 25-34 arası gidip geliyorken bir anda 3000-4000 arasına düştü ve bu mümkün değil, bir kısıtlama var, izlenmem resmen artmıyor.

profile profile profile
Sema
Sema
07 Aralık 2023 11:37

Sorun hala düzelmedi maalesef

Yorumlar (131)

Berat

Konuyu burada görünce ne saçma bir sebepten şikayet konusu açılıyor arkadaş dedim sonra baktım ki herkeste durum aynı hak verdim. Gerçekten inanılmaz derecelerde düşük seviyede story izlenmeleri. 160 bin takipçim var ve 1 seneyi geçti aralıksız sağlam emek harcıyorum, story izlenmeleri %1 seviyelerinde. Bu nasıl olabilir gerçekten inanılmaz. Nasıl düzeltilir kimsenin fikri dahil yok.

Güler

Kimse yazmamış bir süredir hala çözüm bulan olmadı mı

Gökselmerve

Şu olay başına gelip de sayfası düzelen biri olmadı mı hiç ya😔Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla yüksek takipçili hesaplarda da aynı sorun var. Kimsenin düzelmedi mi?

Şebnem

Özge bende öyle düşünüyordum sanki yüzünü göstermeyen hesaplarda bu sorun var gibi :( benim sayfam 2023de bu hale geldi ve kapattım çünkü hiç hevesim kalmadı ama arkadaşımın sayfası var 300bin takipçili kendisini gösteriyordu bu yıl aynı sorunu oda yaşadı izlenmeleri 2-3 bine düştü ama kanal özelliği geldiği için oradan yürütüyor işlerini

Özge

Ancak çok boş bırakıp bir stoy falan atarsak eski rakamları belki görebiliyorum. O da her zaman değil. Benim merak ettiğim benim hesabım öyle olduğu için hepimiz yüzümüzü göstermeden paylaşım yapan hesaplar mıyız? Bu konuşuldu mu hatırlamadım. Acaba o güncellemede bu nedenle mi düşüş yaşadık?

Gökselmerve

Hiç link vs vermeden benim eski izlenmeler yine mevcut ama herhangi bir bağlantı girdiğim an duruyor izlenmeler. Sizlerde de aynımı durum?

Elif
Elif

Benim de 59k'lik bir sayfam var son birkaç aydır hızlı bir şekilde takipçi geldi ama hikaye görüntülemem en fazla 2400 civarı kalıyor bazı hikayeler 1000'de sabitli kalıyor. Geçen yıl Ekim ayından beri böyle. Önceden 10k'dan aşağı görüntüleme olmazdı birden bire böyle oldu. Çok üzgünüm yıllardır emek veriyordum ve binlerce lira reklam vermiştim sayfamı büyütmek için param da çöpe gitti. Instagram'la defalarca görüştüm hesabınızda bir problem görünmüyor dediler nasıl düzelecek bilmiyorum

Gökselmerve

Aylar sonra ilk defa bugün 5000 leri gördü ilk hikaye. Ama yarın yine paylaşsam yine 2000 i geçmeyecek eminim. Dün meta asistanıyla görüştüm yine çok ortada konuşuyor ne dediğini onlar bile bilmiyor bence. Tek bir günde bu kadar keskin bir düşüş algoritma yüzünden olamaz. Teknik bir sorun var kesinlikle. Geçen haziran ayında aniden düzelmişti ve 1 hafta sürmüştü sonra tekrar diplere çekildi. Hatta o hafta da olması gerekenin de üstündeydi izlenmeler.

Güler

Ben anlam veremiyorum ne yapsam değişmedi normalde de bazı günler azalırdı ama takipçi artarken izlenmelerin aynı sayıda kalması hele linkten sonra rezil Hale gelmesi etkileşimle alakalı bir şey olamaz tamamen Instagram'in problemi şaka gibi

Berat

An itibari ile 187 bin takipçim var ve hikaye izlenmelerim o kadar saçma bir düzeyde ki %1-2'lerde geziyor. Çok nadir iki üç kere %8-9 oldu ama yine 1-2 lere geri indi. Bu çıkma olayında da 1-2 gün hiç story atmadım sonra o şekilde attım öyle oldu. Acaba Reels de olduğu gibi story'lerin de ilgi çekici, etkileşimli olması mı gerekiyor da Instagram daha fazla takipçine öneriyor? Bu olabilir mi? Sizde durumlar nasıl? Bu şekilde deneyen oldu mu?

Gökselmerve

Bugün şu dikkatimi çekti. Hikaye izlenmelerin 2/3 bini geçmezken Profil istatistiklerimde son 1 ay için hikaye erişimi 14,7 bin gösteriyor. Bu ortalama bir sayı mı acaba? Eğer öyle ise günlük 3 bini geçmezken nasıl ortalama 14,7 b olabiliyor?

Gökselmerve

Ben yeni telefon aldım ama yinede hiçbir değişim olmadı. Sanmıyorum öyle bir şey olabileceğini.

Simge
Simge

Bir sosyal medyacının hikaye izlenimleri ile ilgili videosunun altında biri 'hikaye izlenmelerim telefonu sıfırlayınca düzeldi' diye yorum yapmıştı ama sonra sildiler yorumunu. Acaba telefonu sıfırlayıp deneyen oldu mu hiç ise yarıyor mu gerçekten?

Güler

İlk izlenmeler biraz artmaya başladı reelsler izlenmeye başladı ama link paylaşınca direk dibe vuruyor biraz da olsa düzelme var gibi ama eskisi gibi asla değil

Gökselmerve

Maalesef bende bir değişiklik yok 😔

Şebnem

Arkadaşlar bir değişiklik var mı? Yeni bilgi edinen oldu mu? En son 52 bine düşen takipçim bir anda 60 bine çıktı hikaye denemesi yaptım hala aynı değişiklik yok bende dondurdum :(

Gökselmerve

Berat Beyle aynı durumdayım. Sayfada takipçi sayım gittikçe artıyor (eskiden bu olmuyordu) izlenmelerim çok iyi ama hikayelerde hiçbir değişiklik yok. Bu durumu yaşayan kaç kişi var gerçekten merak ediyorum.

Şebnem

1 sene oldu artık ama düzelmedi benimde artık hevesim kalmadı son dönemde hikayelerimi sadece 1000 kişi görüyor yılların emeği çöp oldu gitti :( sorun ne bilen yok yardımcı olan yok ben artık hesabımı dondurma kararı aldım boşuna zaman kaybı yaşamak istemiyorum düzelince buraya yazın belki hesabımı tekrar aktif ederim hoşçakalın arkadaşlar 🙋🏻‍♀️

Berat

Benim sorunum hala düzelmedi. Takipçi sayım hızla artmakta şu an 174 bine geldi. Şikayeti yazdığım sıralarda 160 bin di. Ama story izlenmelerim hala aynı seviyelerde, artmadı. Bu yeni gelen 14 bin kişi bile merak edip baksa zaten 10 bin den fazla görüntülenmem olurdu. Instagram'a yazdım özel olarak ilgileneceklerini söylediler ama 2 hafta geçti hala bir şey düzelmedi. Ayrıca Reels'lerim milyonlarca izlenip dünya çapında viral olmaya devam ediyor, tek sorun şu an story'lerim. Çözüm hala yok. Hatta şu an Ulusal kanallardan daha fazla etkileşime sahibim. 147 Milyondan fazla erişime sahibim. Milyon takipçisi olan hesaplardan daha fazla etkileşim alıyorum, TR'de komedi kategorisinde ilk 10'dayım. Ama story'ler kötü. Instagram'ın umurumda da değiliz. Nereye kadar gidecek bu böyle bilmiyorum.

instagram-hikaye-izlenme-dustu-1.jpg
Güler

Birçok hesapta aynı sorun var ama çözümü yok nedense anlayamıyorum artık 1 seneyi geçti bu hafta benim daha da kötüydü önceden reelsler izleniyordu şimdi oda izlenmiyor artık

Gökselmerve

Haziran ayındaki bir haftalık düzelme benim umutlarımı yeşil tutuyor hala. Şu an için sayfada takipçi düzenli yükseliyor ancak izlenmeler en fazla 2000 civarı. Ama düzelecek inanıyorum ben☺️

Gökselmerve

Haziranda ayındaki bir haftalık düzelme benim umutlarımı yeşil tutuyor hala.

Korhan

Durum bende de aynı 111 bin takipçi ama izlenme 1000 bazen 2000 de takılıyor. 1 sene oldu düzelmedi

Gökselmerve

Bir arkadaşımız vardı hani daha önce de başıma gelmişti bu olay demişti. Tam olarak kaç ay sürmüştü acaba?

Gökselmerve

Maalesef benimde kötü. Bir tek Pazar günleri birazcık iyi gibi kalan günlerin hepsinde 2000 i geçmiyor izlenme. 4 gün sonra 1 sene olacak 🤦🏻‍♀️

Özge

Bu ara yine sizin de iyice dipte mi😔 Gerçekten bu defa benim de iyice ümidim kırılmaya başladı.

Güler

Benim 2023 ekimde bozuldu Kasım ayında 3 gün düzeldi Sonra haziranda 2 gün kadar normale döndü o kadar 1 sene olacak resmen yıprattı beni bu olay o kadar emek verdiğim sayfam yerlerde şu sıra reelslerde kötü anlamadım ne istiyor

Şebnem

Benim o dönem hiç düzelmedi yani beter haldeydi izlenmeler

Gökselmerve

Haziran ayının başında birkaç günlüğüne düzelmişti o zaman herkesin aynı anda düzeldi mi acaba düzelmeyen var mıydı?

Şebnem

Yani şaka değil 1-2 ay sonra 1 sene oluyor sayfalarımız bu halde 😞 yıl dönümü kutlaması yapacağız az kaldı! Ama azıcık bile düzelmiyor aksine yerlerde bundan sonrada artık düzeleceğini düşünmüyorum :(

Güler

Bende sürekli buraya bakıyorum ama kimse yazmıyor artık Benim bu hafta dipte resmen daha kötü oldu ne yapacağımı şaşırdım hala bir gelişme yok Her müşteri hizmetleri başka bir şey söylüyor

Gökselmerve

Durumunda değişiklik olan var mı arkadaşlar? Ya da herhangi bir bilgi edinen?

Güler

Instagram yetkili ile görüştüm 2-3 gün önce sizden önce aynı sorunla 5-6 kişi aradı ne hesaplar arıyor bilseniz diyor Ama güncelleme gelecek düzelecek demiyor bu sorun kayıt edildiği için artıştan dolayı mutlaka bir çözümü olacaktır diyor İşletme hesaplarını arka plana atma söz konusuymuş bir de link olunca resmen göstermediğini itiraf etti ama bu her sayfada yok maalesef bu süreçte olanlara da yeni yeni geliyor bence

Güler

Benimde yeni olmasa da yedek hesabım vardı orada da izlenmeler düşük az çok herkes yaşıyor anlaşılan ama hala çözülmemiş olması çok kötü

Gökselmerve

Bu arada yeni bir sayfa açmıştım 1500 kişi civarındaydı sayfa hikaye izlenmeleri de 900 kişiye kadar çıkıyordu ilk haftalarda ancak şu anda o sayfada da izlenmeler en fazla 250-300 kişiye düştü. Yeni sayfa açsak mı diye düşünen varsa aramızda diye paylaşmak istedim.🙈

Şebnem

Vallah benim hiç ama hiç düzelmedi sizin söylediğiniz tarihte bu hesapların düzeleceğide yok resmen 1 sene oluyor 2 ay sonra ama bizi duyan yok! Benim hikayelerimi maksimum artık 1500 kişi görüyor mahvettiler sayfamı inanın içimden hiç paylaşım bile yapmak gelmiyor :( sözde güncelleme gelecek ne zaman acaba yazmaktan her gün sıkıldım sorun bildire boş duvara konuşup duruyoruz:((

Gözde

Instagram yardımdan yazdım mail attım hala bekliyorum

Gözde

Bende tam tamına bir senedir aynı sıkıntı ile uğraşıyorum 30bin olan izlenmelerim 10bini zor görüyor mavi tikimde bar burada yazılan her yolu da denedim ama asla düzelmedi az link verdim hiç link vermedim az story gırdım bir gün ilk iki storyde düzeliyor sonra geri düşüyor ne yapmamız lazım bilmiyorum

Güler

Sürekli buraya bakıp duruyorum bilgi alan lütfen yazsın Bu aralar daha da kötü hikayelerim 10. Aya girdik hala düzelmiyor bu yeni güncelleme artık gelsin

Gökselmerve

Yani 1 Haziranda aniden düzelip birkaç gün sonra tekrar bozulması enteresan gerçekten. Bu kadar bekledikten sonra tam düzeldi derken sadece birkaç gün sürmesi büyük hayal kırıklığı oldu.

Güler

Hala bekliyoruz cidden bu çok büyük bir haksızlık güncelleme gelmiş mi diye sürekli bakıyorum 🫠

Şebnem

Şaka gibi cidden güncellemeyle geriyi düşürüldü demeleri 1 sene olacak düzeltmeyi bilmiyorlar ama! Yıllarca emek verdik aylardır mağduruz hepimiz :( her gün sıkılmadan yazanlardan biriyim önce inkar ettiler sorun yok dediler şimdi kabul etmeye başladılar ama azıcıkta olsun düzeltmek yerine aksine daha beter halde hesaplar 😕 eskiden 10-15 bin arası izlenmem vardı şimdi maksimum 1.300-1.500 kişi 1 saatte 200 kişi bakıyor hikayelere sayfamızı mahvettiler ‼️ ama hala sabırla bekliyoruz belki bir gün düzelir diye 😏 Her paylaşımı çalıntı olan hesaplara acaba neden kısıtlamıyorlar onları gören yok şaka gibi

Tuba

Benimle konuşanlardan ilki evet çok şikayet aldık yeni algoritmayla düzelecek dediler, biri de evet Ekim ayındaki güncellemeyle küçük ve orta işletmeler geriye düşürüldü ama yeni gelecek algoritmayla tüm hesaplar eşit derecede gösterilecek dedi bugün de konuştum yaz ayları içinde gelecek, düzelecek denildi... Hatta buranın linkini bile kopyaladım çok insan mağdur dedim

Tuba

Hayır düzelmedi zaten güncellemesi daha gelmemiş onun kısa sürede gelecek dediler yine ama net tarih veremiyorlar

Gökselmerve

Bugün bende canlı görüştüm müşteri temsilcisiyle hiçbir problem görülmüyor diyor bana 8 aydır var bu sorunum Dedim 1 haziranda aniden düzeldi ama birkaç gün sürdü sadece. Bana diyor daha az hikaye paylaşın link/reklam paylaşmayın zamanla düzelecek🤦🏻‍♀️

Güler

Bende online dan mesaj yoluyla da derdimi anlattım kaç kere ama böyle bir şey söylememişlerdi sevindim demek ki artık idrak etmişler

Tuba

Instagram ayarlardan yardım oradan da sorun bildire girip oradan yazabilirsiniz

Tuba

Ben diğer hesabımı onaylattım meta olunca hem telefonla hem online canlı iletişim kurabiliyorsunuz oradan sordum iki yetkili de öyle söyledi

Gökselmerve

Tuba hanım Instagram yetkilisi dediğiniz kişi kim acaba? Kimse mesajlarımıza cevap vermeyince mesajlarımızı kimsenin görmediğini düşünmüş mesaj atmayı bırakmıştım ben.🙈

Güler

Ben sürekli yazıyorum demek ki göründüğünden daha çok kişi bu sorunu yaşıyor bir umut oldu bu mesaj inşallah düzelsin bu ay 🙏🙏

Tuba

Arkadaşlar sorun bildirden her gün yazmaya devam edin bize cevap vermiyorlar oradan ama görüyorlarmış ben her gün bildirmeye devam ediyorum Ekim ayından beri düşürdüğünüz story izlenmelerim düzelmiyor diyor

Tuba

Instagram yetkilisi söyledi çok şikayet aldık bu konuda yeni algoritmayla önüne geçmeye çalıştık kısa zaman sonra düzelecek dedi.

Gökselmerve

Şu an bende de bir düzelme yok olursa haber veririm tabii. Yeni algoritma yeni güncellemelerle gelecek herhalde değil mi?

Güler

Yeni algoritma ne zaman gelmiş acaba kim söyledi merak ettim düzelsin yeter ki 🙈 Ama benim 5-6 gündür daha kötü

Tuba

Yeni algoritma ile bu durumun önüne geçilmiş yakın zamanda düzelme olacakmış, düzelme olan var mı şu an ya da olursa buradan birbirimize haber verelim

Gökselmerve

Ben aldım mavi tik hiçbir değişme yok maalesef. Telefonu değiştirdim, yurt dışına giriş çıkış yaptım hiçbir değişiklik yok. 1 haziranda durduk yere kendi düzelmişti o da birkaç gün sürdü sonra yine gitti. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Güler

Algoritma değiştiyse reelsler de keşfete düşmez benim Reels izlenmeleri çok iyi takipçi Geliyor ama hikayeler aynı sayıda takılı kalıyor bunun algoritma ile ne ilgisi olabilir ki

Güler

Ben mavi tik aldım ama bir işe yaramadı görüştüğümde kimisi hesabınızda sorun yok diyor kimisi belli bir süre herkes yaşıyor geçiyor sonra başka bir hesap yaşamaya başlıyor bu sorunu diyor gerçekten anlamıyorum o sosyal medya uzmanları da bir şey bilmiyor

Tuba

Ben yetkili biriyle görüştüm birçok hesabın milyonluk hesapların bile bu durumda olduğunu sürekli şikayet aldıklarını gerekli yerlere de ilettiklerini ama ne zaman düzeleceğini bilmediklerini söyledi

Gökselmerve

Maalesef benimkinde hiçbir düzelme yok.

Gökselmerve

Buradan başka hiçbir yerde de bu sorunla ilgili konuşan görmedim ya sanki bir tek bizim başımıza gelmiş gibi🙈

Güler

Şaka gibi gerçekten benimde geçen hafta pazar günü düzeldi eski haline döndü ama 24 saat sürdü neden böyle anlamış değilim çözümü de yok 😵‍💫

Gökselmerve

Evet aynı şekilde benimde cumartesi günü çok yükseldi. Daha sonraki birkaç günde fena değildi ancak şu an tekrar dipte. Ben son zamanlarda çok paylaşılan 'sende ekle' özelliğinden olduğunu düşünmüştüm. Sizde kullandınız mı o özelliği acaba?

Korhan

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Instagram'da düzelme oldu, story izlenmeleri bir anda eskisi gibi yükseldi fakat ertesi gün tekrar bozuldu ve 1000 küsürlerde takılmaya devam ediyor.

Güler

Bugünlerde benim daha kötü neden hala düzelmiyor anlamış değilim

Gökselmerve

Dün sadece iki hikaye paylaşımı yapmıştım. Bir süre sonra izlenmeler yükselmeye başladı ve eskisi gibi oldu. Ama bugün yine aynı🙈 Ne istiyor anlamıyorum.

Tuba

Benim geçen hafta bile bir düzelir gibi olmadı resmen düzelmiyor:( Aylardır işimizi durdurdular :(

Güler

Maalesef hala aynı 🙈🙈 Bende buraya bakıp duruyorum yazan var mı diye

Şebnem

1 seneye yakın demişti :( çok kötü halde ya sayfalar benim artık umudum kalmadı düzelmiyor dibe vurdu izlenimler ve öyle kaldı :(

Özge

Benim de iPhone ama daha önce oldu dediğimde Android idi. Ayrıca başka hesaplar da yönetiyorum telefondan onlarda yok. Bence de telefondan bağımsız. Ve sanki iPhone değil de Instagram güncellemesi ile ilgili olabilir. Bu arada ikinciye düştüğü tarihlerimiz bile aynı. Instagram ile görüştüm kaç kere tanılı bir sorun yok diyorlar.

Şebnem

Güler değişiklik yok izlenmeler çökmüş durumda :((

Tuba

Maalesef aynı düzelen bir şey yok :(

Güler

Var mı bir değişiklik benim bugünlerde izlenmeler daha da kötüleşti 🫠🫠

Tuba

Gerçekten akıl alır değil yeni hesap açmaya elim gitmiyor çünkü artık eskisinden zor hesap büyütmek kaç yıllık emek ki hesabım storyler hariç etkileşimi çok iyi. Nedir bu çektiğimiz ya resmen işimizi elimizden aldılar her geçen gün daha beter oluyor:(

Gökselmerve

1200 kişilik yedek bir sayfam var hikaye izlenmesi 700-800 arası, 66 bin kişilik sayfamda hikaye izlenme max 2500 şu an🙈Telefon değiştirdim yurt dışına çıktım geldim vs ama hiçbir değişiklik olmadı. Dün bir güncelleme gelmişti onu yapınca büyük hesaptan Reels yayınlayamadım hata veriyor ama küçük hesaptan yayınlanıyor. Aynı telefonda iki hesapta nasıl oluyor bu farklar anlamıyorum.

Şebnem

Fatma bende umutsuzum düzelecek gibi gelmiyor artık hevesim falan kalmadı sayfamdan nefret ettim :( biraz toparlansa keşke bize de moral olur :(

Tuba

Aynen ben de sürekli İngilizce mail de atıyorum sorun bildire de yazıyorum asla dikkate alan yok her güncelleme de hadi inşallah diyorum ama daha beter oluyor:( Sizin geçen sefer Nisan'da düzelmişti bari bu sefer de Nisan'da düzelse razıyız

Şebnem

Acaba o güncelleme ne zaman gelecekte bizim hesaplar düzelecek 🙃 Bu kadar kişi yazıyoruz ben şahsen her gün yardım merkezine ve sorun bildire yazıyorum ekran görüntülerini atıyorum sanki yalan söylüyoruz bir ilgilenin ya :((( Artık korkumdan arada sırada gelen güncellemeleri falan yapmıyorum bekliyorum 😔

Güler

Ben mavi tik aldım ve müşteri hizmetleriyle görüştüm sayfam aktif görünüyormuş ban yokmuş anlatıyorum bunlar normal değil diye ama güncelleme bekleyin diyor

Şebnem

Bende yazıyorum ekran görüntülerini atıyorum ama gören yok :( azıcıkta olsa düzelmesini beklerken daha da kötüye gidiyor nasıl bir belaya düştük ya çıkamıyoruz :(

Özge

Tamamen aynı 5/6 story üst üste 1000 olarak gözüküyor, ileri gidemiyor Bu arada biri yazmıştı ama ben İngilizce olarak da şikayet yazıyorum sürekli hatta bu 1000 lerin ekran görüntülerini falan attım bu doğal olamaz diye belirterek ancak bir değişiklik yok. Güncelleme gelmiş az önce onu yaptım ama onda yine aynı gibi görünüyor

Şebnem

Bu hafta izlenmeler 1000 kişide takıldı kaldı resmen rezil durumda! Sayfalarımız mahvoldu :( linkten kazanç falanda yok zaten şaka gibi 😔

Güler

Aynı durumdayım bu hafta daha da kötüleşti nedense Çok ilginç gerçekten bitmiyor 🫠

Özge

Ben de tam buraya bakıyordum. Sadece benim mi öyle diye😕 Azalarak bitecek yakında izlenmeler

Tuba

Her hafta daha da kötüleşiyor bu hafta en dip şaka mı bu ya bir gün gerçekten düzelecek mi acaba :(

Şebnem

Linkle alakası yok çünkü benim arkadaşımın 70 binlik sayfası var günlük hayatını paylaşıyor hiç link vermiyor bile onunda benimle ayna dönem izlenmeleri düştü hatta bir ara düzelir gibi oldu 10-11bin izlenmeye yükseldi sonra tekrar çakıldı :( sabahtan akşam uyuyana kadar link veren sayfalar var hiç onlarda bu tarz durum yok 😅 dediğim gibi güncelleme sonrası bizim hepimizde kalan bir genel hata :( aranızda İngilizce bu durumu yazacak biri var mı kızlar Instagram'a mail atalım toplu halde belki görürler 🤔

Özge

Tabii bu keskin düşüşün link ile alakası yok. Önceki fark için söyledim. Ben de hesabımda sürekli link paylaşıyorum. Başlangıç tarihini net söyleyebilmem için çok geri gitmem lazım ama tekrar yükselmesi geçen yıl Nisan ayı ortası idi

Güler

Sürekli buralarda geziyorum hala çözüm bulan yok anlaşılan 🥲

Tuba

Özge hanım sizin bir kere daha düşmüştü ya 1 seneye yakın sürdü demiştiniz o ne zamandı? Maalesef link verince düşürüyor evet ama bu da bizim işimiz :( önceden de link veriyorduk ama bu kadar düşmüyordu bir an önce düzelse artık :(

Özge

Merhabalar bozulmadan önceki durum içerik tipiniz ile alakalı olabilir. Bilmeden yorum yapıyorum ama siz link içeren paylaşımlar yapıyorsanız ve arkadaşınız daha çok video ya da kendi hayatından paylaşımlar yapıyor ise maalesef oranlar biraz böyle. Kullanıcıyı başka bir siteye yönlendirmeniz Instagram için ideal bir durum değil. O uygulamada tutmanızı istiyor.

Gökselmerve

Ben şu an yurt dışındayım burada ümit etmiştim düzelir diye ancak maalesef hiçbir değişiklik yok. Sadece arada tek hikaye attığımda eski rakamlara çıkıyor ama onun haricinde yerlerde izlenmeler. Bir de bir şey dikkatimi çekiyor 66bin takipçili bir sayfam var. Bozulmadan önce izlenmeler 10bin-12bin civarıydı ancak 110bin olan arkadaşlarımın izlenmeleri 50bin-60bin civarında. Herhangi bir bot takipçi satın alma vs hiç yapmadım neden bu fark oluyor anlamıyorum.

Şebnem

Güler hanım yazdığınız şeylerin aynısı bende de geçerli kanal özelliği yok yeni özellikler asla gelmiyor mavi tik geldi alacaktım oda gitti 😅 daha önce bir arkadaşta yazmıştı Özge hanım oda onaylı hesapmış iletişime geçmiş ama sorun yok demişler biz kendimizden uyduruyoruz sanki 😒sözde sosyal medyacıların zaten bu konudan haberleri bile yok 🙄

Güler

Ben Instagram ile iletişime bile geçemedim hesap onayı bile alamıyorum resmen benim hesabımı yok sayıyorlar

Şebnem

Arkadaşlar hesaplarınızda düzelme oldu mu acaba?

Güler

Benimde iPhone hatta yeni almıştım aldıktan 15 gün sonra Instagram bozulunca suçu iPhone da buldum ama baktım çoğu kişi bu durumda kesinlikle Instagram güncelleme hatası Güncelleme geliyor ama kanal açma gelmedi mesela bana çoğu özellik çok geç geliyor sanki bir yerde takıldık ilerlemiyor gibi Ben her gün açıp bakıyorum lütfen bir haber alan ya da düzelen olursa yazsın 🥲

Şebnem

Umarım düzelir cidden beklemekten yorulduk 😔 İnşallah en kısa sürede birbirimize güzel haberi veririz 🌸

Tuba

Benim de ikisi de iPhone ama bence modelle alakası yok hesapla alakalı benim başka bir hesabım da var ama o bu kadar fazla etkilenmedi ama bir düzelsin artık otomatik güncellemeleri kapatacağım yeter ki düzelsin onun müjdesini buradan birbirimize veririz inşallah en kısa zamanda

Şebnem

Telefon modeliniz ne acaba benim iPhone sık sık güncelleme geliyor son 2 haftadır yaptığım güncellemeler sonrası izlenmelerim 1500 kişiyi geçmiyor rezil duruma geldi 😒 benim çevremde büyük hesapları olan arkadaşlarım var ama onlarda bu sıkıntı yok piyango bize seçilmiş kişilere vurmuş gibi 😡

Güler

Bende aynı şekilde hevesim kalmadı artık son 2 haftadır daha da kötü etkileşimler inşallah bir an önce düzelsin diye bekliyorum bende hep güncelleme geldi mi diye açıp bakıyorum onlarca kişi var bizim gibi daha bilmediğimiz çok sayfa bu durumda illa ki çözülecektir

Şebnem

Büyük ihtimalle biz o dönem yaptığımız Instagram güncellemesi yüzünden bu haldeyiz algoritmamız bozuldu çünkü takip ettiğimiz kişilerin bile hikaye sıralaması çok karışık dikkat ettiniz mi bilmiyorum 😕 umarım en kısa zamanda çok iyi bir güncelleme gelirde kurtuluruz bu durumdan benim artık hevesim falan kalmadı hikaye atmaya kaç aydır mağduruz işlerim durdu😔 durmadan sorun bildire ve yardım merkezine de yazıyorum gören yok 😒

Güler

Bende her gün bakıyorum buraya çözüm bulan oldu mu diye gerçekten çok üzücü 1 sene ye yakın bir süre sonra düzelmesi umudu bile mutlu etti şu an 4 ayı geçti çünkü

Tuba

Ara verdiğinde bile 2 storyden fazla attığın zaman izlenmeleri durduruyorlar resmen :( 5 ay oldu zaten :( inşallah 1 seneyi bulmaz bir an önce düzelir :(

Şebnem

Merhaba Özge hanım maalesef düzelmedi kaç tane sosyal medyacıya yazdım hepsi boş para aldılar çözüm bulmadılar :( ilk başlarda 3-4 bin kişi görüyordu şimdi maksimum 1500 kişi görüyor yerlerde yani izlenmeler mavi tik alanda oldu değişen bir şey olmadı oturmuş hep beraber güncelleme bekliyoruz:( sorun bildir ve yardım merkezi zaten hiç çalışmıyor her gün yazıyorum bıkmadan ama değişen bir şey yok :(

Özge

Merhabalar bende belirttiğiniz zamanlardan itibaren aynı sorunu yaşıyorum. Arada yurt dışına da çıktım ama düzelmedi. Çözüm bulabilen oldu mu acaba? Bu arada bu sorunu daha önce de yaşadım yine bir güncelleme sonrasī çok uzun zaman sonra yine 1 sabah aniden eski rakamlara döndü ama neredeyse 1 yıl sürmüştü tekrar bu kadar uzun olmasından korkuyorum

Şebnem

Yok düzelmedi aylar oldu hala aynı ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor yurt dışına gittiğinizde deneyin bakalım düzelirse haber verin bize de 🤗

Gökselmerve

Maalesef ekim ayından beri durum bende de aynı. 10k izlenmelerden 1500 lere düştük. Önümüzdeki hafta yurt dışında olacağım 15 günlüğüne eğer orada da düzelmezse sanırım hesabı kapatıp vakit kaybetmeden yeni hesap açacağım. Aslında bu durumdan muzdarip olanlar olarak Instagram DM de bir gurup kursak daha sık iletişimde oluruz.

Şebnem

Bu hafta benimde izlenmelerim r*zil durumda artık 1000-1500 kişi görüyor ondan fazlası yok psikolojim bozuldu cidden kime yazalım anlamadım sorun bildir ve yardım merkezi çalışmıyor 3 ayı geçti bu haldeyiz:(

Tuba

Gerçekten bir çare bulan var mı:( bu hafta daha da beter çıldıracağım resmen işim durdu :( Kimse duymuyor sesimizi :(

Şebnem

Arkadaşlar şimdi de reklam kısmı çalışmıyor öne çıkarıldı diyor ama izlenme ve harcanma 0 da kalıyor sizde durumlar nasıl düzelme oldu mu?

Şebnem

Düzelmedi çok kötü halde eskiden 3-4 bin kişi görüyordu şimdi maksimum 2 bin 🙄 ne yapacağız bilmiyorum

Tuba

Reklam hiç denemedim ama benim hikaye izlenmelerim hala düzelmedi :( sizin düzeldi mi?

Şebnem

Arkadaşlar düzeldi mi hikaye izlenmeleriniz yoksa hala aynımı?

Şebnem

Aynen benimde öyle 1 gün ara verip hikaye atıyorum izleniyor ikinci hikayeyi atıyorum takılıp kalıyor :( bu durumu sadece biz mi yaşıyoruz anlamış değilim yeni hesap açanlarda var ama onlarında işe yaramadığını söylüyorlar benimde hesabım yılların hesabı çok eski hesap 2013 yılında açmıştım takipçi geliyor ama izlenmeler artmıyor çaresizce sadece bekliyoruz şaka gibi :(

Tuba

Düzelmiyor delireceğim :( pos, reelslar gayet normal işe yarayan kısım durdu 1 gün ara verdiğimde ilk saatte düzelmiş oluyor sonra yine duruyor:( resmen işim durdu yeni hesapta açamam kaç yıllık emek :(

Şebnem

Hayır maalesef düzelmedi benimde 2 ay olacak hiç kimse hikayelerimi görmüyor yazmaktan yoruldum yardım merkezine tık yok sorun sadece bizde mi anlamış değilim büyük sayfalar hiç dile getirmiyor bu konuyu :( geçenlerde Instagram çökünce hepsi ayaklanmıştı galiba bu durum bazı hesaplarda var ve geçmiyor sosyal medya uzmanı buldum ona yazdım oda çok saçma cevap verdi alakasız yani

Şebnem

Benim de işim durdu maalesef 1 aydır mağdurum genel sorun falan değil belli hesaplarda var bu durum her gün yardım merkezine yazmaktan yoruldum çözüm yok ne yapacağız bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Bu konulardan anlayan uzman birini bulup yardımcı mı alsak acaba :(

Maalesef düzelmedi benimde 2 ayı geçti değişen bir şey yok :(

Güler

Merhaba bende aynı durumdayım 2 aydır inanılmaz kötü izlenmeler düzelen bir çözüm bulan var mı

Şebnem

Benim çevremde sadece bir kişi işletme hesabı kullanıyor ve gayette hikayeleri izleniyor onu etkilememiş genel sorun olsaydı geçen gün Instagram hikayeleri akışta gözükmüyordu ve insanlar isyan etti 1 saat içinde sorun çözüldü bu sadece sanki belli hesapları etkilemiş gibi :( ara vermeyin banada 1 hafta ara verin düzelir dediler daha kötü oldu izlenmelerim dibi gördü

Tuba

Gerçekten işten anlayan birçok hesapta bu sorun var Instagram Türkiye'de savaştan dolayı kısıtlamaya gitti diyor ama paylaşım yapmaya devam edin diyor. Diğerleri de yok içerik değiştirin yok ara verin gibi şeyler diyor ama asla işe yaramıyor. Birisi gerçekten çözüm bulursa buradan yazalım :(

Şebnem

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum neredeyse 1 ay olacak ama çözüm bulunamadı sürekli Instagram yardım merkezine yazıyorum ama gören yok :( sizlerinde sorunu hala devam ediyormu arkadaşlar? Ne yapacağız böyle benim resmen işim durdu :(

Tuba

Benim de resmen işim durdu :( mail attım yardim merkezine yazdım ama tık yok :( düzelmiyor asla eskisi gibi olmuyor:

Şebnem

Benimde aynı dönem oldu savaşın başladığı zaman biraz kısıtlandı bende biraz ara vereyim belki düzelir dedim daha kötü oldu iyice dibi gördüm :( anlamadığım bazı hesaplarda hiç bu tarz sorun yok belli hesaplarda var genel sorun olsaydı herhalde herkesin dilinde olurdu ama yok piyango bazı hesaplara vurmuş gibi :(

Devam ediyor mu sorununuz? Benim asla düzelmiyor :(

Görkem

Yavaş yavaş düzeliyor gibi sanki ama eskisi gibi asla değil. Ne zaman geçecek merak ediyorum

Görkem

Hala devam ediyor benim hesabımda. Sizinde devam ediyor mu

Bende de aynı sorun var 4 gündür 1/5 oranında düştü ne yapsam düzelmiyor

Tuba

Her geçen gün daha da düşürüyor şaka gibi :( sorun bildir de bir işe yaramıyor ne yapacağız böyle

Korhan

Düzeldi mi sizinki. Benim hala düzelmedi

Düzeldi mi sizin? Benim hala düzelmedi :( İşimi yaptığın hesabın bir de :(

Korhan

Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sizin sorununuz düzeldi mi acaba? Düzeldiyse nasıl çözdünüz. Lütfen cevap yazar mısınız?

22 Eylül 2023 13:48

27 Haziran 2024 13:54