indeed İş İlanı Sitesi Üzerinden Gelen Şüpheli Mesajlar Ve Başvuru Formları Hakkında Şikayet

Meltem
09 Ocak 2024 15:21

İnternette Jooble iş ilanları üzerinden hastane ve vezne görevlisi pozisyonlarına başvurdum. Daha sonra +90 ***********72 numaralı numaradan bir mesaj aldım. Hastane ve vezne görevlisi başvurunuzun devamını web sitemizdeki başvuru formu üzerinden tamamlamanız gerekmektedir.' şeklinde bir içerikle başvuru formu adresi. Merdan sağlık. Com/başvuru' firması adı altında bana form gönderildi. Formu doldurdum ve formda kişisel bilgilerim (t. C. Kimlik numaram, IBAN, ad-soyad, adres, telefon numarası) yer almaktadır. E devlet onaylı ikametgahımda bulunmaktadır. Adıma açılmış veya açılacak kredi, başvuru, senet, çek, kimlik kullanılarak yapılan para transferleri ve şirket borçlarından haberim yoktur ve herhangi bir onayım da bulunmamaktadır. Bu durumda Jooble iş ilanları sayfasının sorumluluğu altında olduğunu düşünüyorum. Hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve bu işlemlerden haberim yoktur. Yetkililerden bir çözüm bulmalarını talep ediyorum ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Üzerime açılacak ve suç ifadesi içeren tüm işlemlerden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Şahsım adına yapılan hiçbir başvuru ve malı hükümler kanun dışıdır ve bunları kabul etmiyorum. Hiçbir şeyi onaylamadığımı ve gereğinin yapılmasını tüm kamu kurum ve kuruluşlarından talep ediyorum.

Gözde
16 Ocak 2024 16:03