İleri Motordan Sıfır Aldığım Motorun Hasarlı Gelişi ve İlgisizlikleri

29 Ağustos 2023 15:03

Kısaca aldığım motor hikayesini anlatayım. Haziran'da 09.06.2023 'te  raptor marka motor için parasını ödedim ( parayı alma konusunda çok hızlılar) temmuz ilk haftası teslim olacak şekilde anlaştık. Temmuzun ilk haftası geldi. Ha bugün ha yarın diye diye 1 ay oyaladılar beni. En son motor ağustosun ilk haftası elime ulaştı. Bitti mi bitmedi, evraklarını yanında göndermediler ne plaka çıkarabildim ne kullanabildim ayrıca sıfır aldığım motor hasarlı geldi. İnanabiliyorsunuz yana yatırmışlar. Benzin deposu granajı hasarlıydı darbeliydi kırılmış şekilde geldi. Aradım ileri motoru zaten olabildiğince ilgisiz bir şekilde markaya yönlendiriyor.

Markayı arıyorum aldığın yerle görüş deyip yüzüme kapatıyor vs derken bir şekilde parçayı gönderdiler o parça için 200 TL kargo parası ödettirdiler. O sırada tabi evrakların gelmesini bekliyorum. Onlar hala gelmedi arıyorum bugün yarın diye diye motor geldikten sonra 15 gün oyaladılar. Evraklar için. 16.08.2023 oldu ve evrakları kargoladılar. 100 TL 'de ona kargo ödettirdiler. Haziranın ilk haftası aldığım sıfır motora ağustosun ortasında hasarlı bir şekilde kavuştum. Bitti mi hayır. Sıfır aldığım motora 200 TL kargo ödediğim parçayı serviste taktırabilmek için 250 lira daha taktırma ücreti ödettirdiler.

Yani paranızla mağdur olmak istiyorsanız ilgisiz umursamaz bir esnafla muhatap olmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Ha bu arada rodaj bakımına gittiğimde servisin dediklerini aynen iletiyorum bu motoru kim monteledi (ileri motor) debriyaj teli yanlış gaz kolu boşta zincir gerginliği doğru değil bunu bu şekilde sana göndermeye nasıl vicdanları el verdi dedi. Diyeceklerim bu kadar.

10 Haziran 2023 12:49

Cenkaya Motor Hizmet Kalitesi, Güler Yüz, Üslup, Servis Hızı

05 Haziran 2023 09:42

27 Temmuz 2023 14:29
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 20:14
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Motor Premium Motosiklet Servisinde Çözülmeyen Sorunlar Ve İletilmeyen Sticker

27 Ocak 2025 23:39