İKS Alışveriş Merkezi Trendyol Satıcısı İks AVM Bizi Mağdur Etti

29 Ağustos 2023 13:14

Trendyol üzerinden iks AVM isimli satıcıdan Tefal blender seti aldık. Satıcı ürünü poşete koyup göndermiş. Teknolojik bir aleti ve 2000 liralık ürünü poşete koyup göndermek kadar saçma bir tutum olamaz. Memnun kalmadığımız için kullanmadan iade talebi oluşturduk ve iade ettik. 14 günlük yasal hakkımızı kullandık. Fakat satıcı ürün kullanılacak durumda değil gibi bir saçma sebeple iadeyi reddedip bize geri göndermiş. Yani hem ürünü kötü bir paketleme ile bize gönderiyorlar hem yasal hakkımızı kullanıp iade etmemize rağmen bizi mağdur edip iadeyi kabul etmiyorlar. Ürünü kullanmadık ve onların bize gönderdiği gibi iade ettik. Yasal haklarımız saklı kalmak kaydı ile Trendyol üzerinden tekrar iade edeceğiz. Kabul edilmezse hukuki prosedürleri işletip Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla hakkımızı alacağız. Ekstra avukatlık ücretleri ve mahkeme masrafları ile uğraşırlar artık.

29 Ağustos 2023 13:25 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Kullanılmış ve yıpratılmış tekrar satışa uygun olmayan ürünler servis raporu olmadan iade alınamaz, servis üzerinden destek almanız rica olunur , iyi günler dileriz

Eyüp
Eyüp
29 Ağustos 2023 20:09

Ürünü kullanmadık ve biz yıpratmadık. Siz dalga geçer gibi teknolojik bir aleti kutulayarak göndermek yerine poşete koyup göndermişsiniz. Biz de sizin bize gönderdiğiniz gibi iade ettik. Yıpranmanın sorumlusu sizsiniz, biz değiliz. 14 günlük yasal iade hakkımızı kullandık fakat siz buna engel olmak için bahane üretiyorsunuz. Sonraki hukuki haklarımız saklı olmak kaydıyla tekrar iade edeceğiz.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 18:48
Serra sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2025 15:31
"Genel merkez Müşteri Hizmetlerinden Gizem hanıma ve mağaza müşteri hizmetlerinden Lale Hanıma ilgi ve nezaketlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Sorunum ivedi şekilde çözüldü."
Hasarlı Blender Teslimatı Ve İade Sorunu Yaşadım
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 12:08
Trendyol Philips Blender İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

24 Ağustos 2025 15:13
iade-surecinde-kayip-urun-ve-ucret-iadesi-sorunu-5-aydir-cozulmeyen-magduriyet-1.jpg

15 Mayıs 2025 21:51