Idp Education Speaking Skorum Kabul Edilemeyecek Kadar Düşük Verildi!

Idp Education Speaking Skorum Kabul Edilemeyecek Kadar Düşük Verildi!
24 Ağustos 2024 17:32

Ara sıra İngiltere turlarına çıkan, İngilizce'yi B2 seviyesinde akıcı konuşan ve University of Cambridge'ın hazırlamış olduğu tüm denemelerde 6.5-7 bandının üzerinde speaking'i olan biriyim. Hedefim overall 7.5'ti. Tüm yaz boyu sıcak demeden tatilimi yakıp tüm bütçemi de bu sınava ayırarak çalıştım.

Bu çarşamba, 21.08.2024 tarihinde sınava girdim. Sınavda da yine denemelerdeki performansıma yakın; relative clause'ların, noun clause'ların, academic cohesive devices'ların yoğun olduğu akıcı bir performans ortaya koydum. Ancak inanılmaz bir şekilde speaking'ime sadece 5.5 verildiğini gördüm. İnternette tonla 5.5 örneğine bakıyorum, her 3 saniyede bir durmalar, 2. Sorunun ilk 20 saniyesi examiner'la bakışmalar... Bir kendi performansıma bakıyorum, bir de onlara. Mümkün değil bu. İtiraz için ise 2500 lira istiyorlar. Bir de 2500 TL'mi bunlara verip iki kez mağdur olma riskini alamıyorum. Bu ay içinde bir kez daha sınavı alacak bütçem de kalmadı. Diğer skorlarım 8, 8.5 ve 6.5'ti. Bildiğim bir şey varsa bu speaking skoru beni 7.0'da tutacak en limit skordu. Ne istediniz emeklerimden, ne istediniz hayallerimden. O kadar çalıştım, tüm denemelerden C1+ aldım. Yazıklar olsun size.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 15:51

Study -In Uk Turkey Öğrencisinin Arkasında Durmayan Bir Kurum!

15 Eylül 2025 16:46
study-in-uk-turkey-ogrencisinin-arkasinda-durmayan-bir-kurum-1.jpg

Sınavda Beklenmedik Cevap Yüzünden Düşük Puan Şoku

27 Aralık 2024 16:49
Nurtaç sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Elmiedu Eğitim Danışmanlığı Ve Konaklama Sorunu

08 Ocak 2025 02:17
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Hayal Kırıklığı ve Mağduriyet

03 Ekim 2024 10:24