İddaa 1 Oran Sayılması Gereken Maçı Kaybetti Gösterdi?

İddaa 1 Oran Sayılması Gereken Maçı Kaybetti Gösterdi?
Hakan
21 Aralık 2023 12:10

Öncelikle merhabalar. 19.12.2023 tarihinde oynadığım bilet no: 12388117193095144 numaralı bilette İstanbulspor - Trabzonspor maçının iptal olması sebebiyle 1 oran sayılması gereken maç, kaybedilmiş olarak gösterilip kazandığım kuponun ödemesi yapılmadı. Müşteri temsilcisini aradığımda, 'İkinci yarıya başlayan maçın skoru baz alınarak hareket edilir ve bizim kurallarımız bu şekildedir.' şeklinde bir ibareyle karşılaştım. Diğer bütün platformlarda 1 oran sayılan maçı kaybedilmiş göstermek ne kadar etik, ben anlam veremiyorum. 73. dakikada kesilen maçta belki Trabzonspor üç gol daha atacak ya da yiyebilirdi. Buradan başka arkadaşlara sesleniyorum; asla ve asla iddaa platformundan oynamayın. Kendilerine avantaj sağlayabilecek yazılı kurallarla sizi de mağdur edebilirler.

26 Aralık 2023 16:44 (Şikayetten 5 gün sonra)

Tolga
Tolga

Müşteri temsilci sanki biz kupona bakmayı bilmiyormuş gibi açıklama ve kupon kontrolü yapıyor, handikaplı oyunda iade olması gerekiyordu, maçın bitmesine 17 dakika ve uzatmalar varken böyle karar olamaz.

Kazanan Kuponumun Hatalı Şekilde Kayıp Sayılması Ve Açıklama Eksikliği

İddaa Kazanan Kuponum Haksız Yere Kayıp Olarak Görüntülendi
iddaa-kazanan-kuponum-haksiz-yere-kayip-olarak-goruntulendi-3.jpg

Oynanmayan Maçın Hatalı Sonuçlanması Ve Kupon Bedelimin Haksızca Kaybedilmesi

10 Eylül 2025 11:49
oynanmayan-macin-hatali-sonuclanmasi-ve-kupon-bedelimin-haksizca-kaybedilmesi-1.jpg