Vize Başvurusunda Belirsizlik ve İptal Edilen Rezervasyonlar

07 Ekim 2024 12:45

20.08.2024 tarihinde iData Trabzon ofisinden yapmış olduğumuz İtalya turistik vize başvurumuzun seyahat tarihimiz 10.10.2024 olmasına rağmen hâlâ sonuçlanmamıştır. Hiçbir şekilde iData ofislerinden ve konsolosluktan bilgi alamamakla beraber seyahatimize 3 gün kalmasından dolayı tüm otel ve uçak rezervasyonlarımızı iptal ettirmek zorunda kaldık.

Yorumlar (11)

Pasaportumu bu sabah teslim aldım. 1.5 ay vermişler metin bey

Metin

Ece hanım benim pasaportun kargoya verdiğine dair mesaj ve e mail az önce geldi. Vizeyi verdikleri mi Redmi pasaport elime geçince öğreneceğim. Sizde durum nasıl oldu?

Ece

Benim de uçuşum 10.10 sabah erkendi gelmedi pasaportum. Sizde durum nedir?

Ece

Umarım esinizin de pasaportu vizeli şekilde bir an önce gelir ve gidersiniz. Esinizle aynı durumdayım şu an. Ne zaman geleceğini dahi bilmemek çok sinir bozucu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ben de sinirliyim bayağı

Uğur

Bu sabah kargoya verildiğine dair mesaj geldi fakat 10.10 girişimiz olduğu için tüm rezervasyonları iptal etmek zorunda kalmıştım. Eşimle birlikte başvurmamıza rağmen onun başvurusuyla alakalı hala herhangi bir gelişme yok. Onun sonuçlanmasını bekleyip tarih değişikliğiyle hareket etmeyi planlıyoruz.

Hakan
Hakan

Gelişme var mıdır? Benim de 13 Ekim bekliyorum hala.

Muhittin
Muhittin

Bunlar iyice şans oyununa çevirdiler bu işi. Son gün gelirse şanslısın.

İsmai
İsmai

Son günü bekle dostum benim ki bugün geldi yarın yolculuk.

Ece

Metin Bey sizin pasapoetunuz geldi mi acaba? Benim dw yarındı uçağım maalesef pasaportum hala elçilikte

Metin

Merhaba, benim de uçuşum 9 Ekim de ama halen başvurumu durumumda bir değişiklik yok. Size direk pasaport mu geldi, yoksa pasaportun geleceğine dair mesaj, kargo bilgisi mi?

Cansu
Cansu

Merhaba gelmesine sevindim. Bir işlem yaptınız mı konsolosluğa yazmak ya da idatayla görüşmek gibi benim de 14 Ekim 4 gün kaldı pasaportumu alabilmem için

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Vize Sonucu Gecikmesi
İData İtalya Vize Sorunu

45 Gündür Gelmeyen Pasaport Ve İdata'nın Sorumluluk Almaması

Ceyhun
11 Eylül 2024 08:45

Hanife
02 Ekim 2024 16:42
Emirhan sonuçtan memnun değil

Vize Başvurumuz Neden Hala Sonuçlanmadı?

Emirhan
13 Aralık 2024 17:11
Vize Başvurumuz Neden Hala Sonuçlanmadı?

iData Kategorileri