iData Yalan Ve Yanlış Beyan

iData Yalan Ve Yanlış Beyan
Huseyin
08 Mayıs 2023 23:35

Merhabalar

Biz Uşak'ta ikamet etmekteyiz geçtiğimiz zamanlar da defalarca Ankara şubenizden Premium randevu alarak başvurularda bulunduk. En son geçtiğimiz ay çağrı merkeziniz aranarak 8 Mayıs 2023 tarihinde Premium olarak randevu alındı. Randevu gününde bir gün önce akşam (ekte görüldüğü üzere) randevu hatırlatma mailiniz de geldi. Uşak'tan sabah 6 da yola çıkılarak 400 km yol yapıldı. Yol masrafım, bir şirkette üst düzey yöneticilik yapıyorum oradaki işlerimin aksaması, bu günkü maaş hakedişimin kesintiye uğraması ve ayrıca en önemlisi yaklaşık 20 gündür randevu için beklediğimiz ve yendi randevu için de günün uzayacağından dolayı şirketinin uğrayacağı zarar gibi bir sürü zararım bulunmaktadır. Hizmet vermeyip benden tahsil etmiş olduğunuz bedelin iadesi ve ayrıca yol param ve bu günkü süreçlerde ilgili tüm zararlarımın karşılanmasını talep ediyorum. Bununla ilgili yasal süreç başlatmak zorunda kalacağım. Ya da İzmir İdata şubenizden en kısa zaman için randevu oluşturularak zararlarımın karşılanmasını talep ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
iData Kategorileri