Idata Serbest Dolaşım Hakkında Verdiği Hizmet Şüpheye Düşürdü

Idata Serbest Dolaşım Hakkında Verdiği Hizmet Şüpheye Düşürdü
Nalan
30 Ekim 2023 10:49

Almanya serbest dolaşım vizesi hakkında iData'nın eksik bilgisi

26.09.2023 serbest dolaşım vizesi için başvuru evraklarımı teslim ettim. Başvuru formunu doldurmaları için iData’nın ek hizmetini satın aldım ancak evrak teslim ederken veznedeki çalışanların bu vize türü hakkında bilgileri olmadığını öğrendim kendim açıklama yapıp evraklarımı teslim ettim. Red yedikten sonra kontrol ettiğimde konsolosluğun ve iData’nın yayımladığı serbest dolaşım ile alakalı belgelerde gerekli evraklar kısmında başvuru formunun 34. Ve 35. Seçeneğini doldurmamız ve başvuru sahibi tarafından imzalanması gerektiği yazıyor ancak iData’nın doldurduğu formda böyle bir kutucuk veya madde bulunmadığını fark ettim Ayrıca Başvuru formumu yine iData doldurup gönderdiği için nasıl doldurulduğunu kontrol edemiyorum. Sizden başvuru formumu talep ediyorum böylelikle kendim kontrol etmiş olacağım. Evraklarımız eksiksiz ve AB vatandaşı eşleri için serbest dolaşım hakkımı kullanmak istiyorum. Red almamın sebebinin eksik doldurulan form olduğunu düşünüyorum yukarıda bahsettiğim gibi veznedeki arkadaşlar serbest dolaşım vizesine hakim değillerdi. Bunu kendileri bile söyledi ve bu durumda yapılan işlemlerin doğruluğu konusunda şüpheye düştüm. Bahsettiğim formu ekliyorum

Burcu
Burcu
Şikayeti Çözüldü

Ben de Almanya için ulusal vizeye başvuracağım başvuru formu olarak gönderilen formda 34 ve 35. Alanlar yok. Daha sonrasında bu durumu nasıl cozumlediniz?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

İdata Başvuru İçin Gerekli Evraklar Hakkında Bilgi Vermiyor.

Ökkeş
30 Ocak 2024 10:35