İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İData İtalya Vizesi Randevu Kategori Hatası

06 Haziran 2024 17:16

22 Temmuz sabah saat 09.30'da Altunizade-İstanbul ofisinden İtalya vizesi için standart randevu aldım. Randevu saatini de standart kategoride almama rağmen ödeme yaptıktan sonra teknik bir hatadan dolayı randevu kategorim Premium Lounge olarak gözükmüştür. 6 Haziran'da almış olduğum bu randevunun yanı sıra iki farklı randevu daha Temmuz ayı içerisinde almıştım fakat ödemeyi gerçekleştirdikten sonra teknik hatadan dolayı işlem sağlanamamıştı. Böyle büyük kurumsal bir firmaya bu tarz aksaklıklar yakışmamaktadır. Randevu kategorimin Premium lounge yerine standart olarak düzeltilmesini, aksi takdirde tarafıma tam ücret iadesi talep etmekteyim. Önceliğim randevu kategorimin değiştirilmesidir aylarca randevu almak için uğraştım ve bu randevuyu alabilmek için gece uzun bir mesai harcadım. Konuyla ilgili değerli yardımlarınızı arz eder, saygılarımı sunarım.

Saygılarımla,

08 Haziran 2024 20:02

Randevu statümü değiştirmek yerine hiçbir çözüm sunmayıp direkt olarak randevumu iptal ettiler... Maalesef bu tarz aracı kurumların oyuncağı haline geldik. Kendi hataları yüzünden aylardır uğraşıp almış olduğum randevu iptal oldu. Konuyla alakalı yaşadığım mağduriyetten ötürü CİMER ve ilgili bakanlıklara bu kurumu şikayet edeceğim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

İdata Premium Lounge Hizmet Tipi Seçeneğinin Dayatılması

Sinem
06 Ağustos 2024 16:19

Vize Randevusunda Zorunlu Premium Hizmet Dayatması

Esin
08 Ekim 2024 10:45
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

iData Premium Lounge Hizmet Türü Dayatması!

Çiğdem
22 Ağustos 2024 13:52

Kübra
20 Mart 2025 10:18
İData Vize Randevu Sistemi: Adaletsiz Ve Erişilemez!
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
04 Haziran 2024 22:22