İData Almanya Vize Başvurusu İçin Randevu 3 Ay Sonraya Veriliyor

Nurten
06 Kasım 2023 13:28

İdata sisteminden Almanya başvuru randevusu almak istiyorum. 20 Ocak'ta gitmeyi planlıyorum ama en erken 7 Şubat ve sonrasına randevu veriyor. Daha erken uygun gün yok diyor. Gidiş tarihinizden 3 ay önce başvuru yapıldığı halde randevu vermiyorlarsa sorun başka bir şey herhalde.

Zeynep
Zeynep

16 Eylül 2025 de başvurdum, bugün 24 Kasım, randevu atanmadı, bu normal mi? Geçen yıl firma üzerinden başvurdum, hemen randevu geldi ve fakat firmanın hatası yüzünden randevu iptal, kendim başvurup 9 ay sonrasına alabildim, yeğenimin nikahına bir tek ben gidemedim. O yüzden kemdim başvurdum, merakım şu firma ile başvuranlar daha erken alıyor mudur?

Ayşen
Ayşen

Randevu atamaları 7-8 ay sonrasında yapılıyor. Bende benzer bir süreç yaşadım. Şimdi tekrar sıraya girdim. Ekimde başvurdum bekliyorum.

Mülkiye
Mülkiye

8Nisan 2025 ten beri iData dan randevu için talep oluşturdum 14 Haziran oldu hala randevu verilmedi ne zaman verilecek belli değil Herhangi bir bilgilendirme de yapmıyorlar. Lütfen çözüm bulunsun bu duruma

Taha
Taha

Merhaba, Vize başvurusunu yapabildiniz mi? Bende günlerdir ödeme yapıp beklememe rağmen henüz başvuru tarihi ataması yapılmadı. Sizde kaç günde yapıldı eğer yapıldıysa?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Tuğce sonuçtan hiç memnun değil

Tuğce
31 Ekim 2023 10:25
İData Vize Randevusu Alınamıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 00:34

Bilge