Taner sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 00:04

07-09-2023 tarihinde iData web sayfamızdan yapmış olduğunuz işleme istinaden Almanya Ulusal vize başvuru randevu kaydınız oluşturulmuştur. Randevu PNR numaranız aşağıda belirtilmiştir: Ad Soyad PNR Taner K****** IDT4IAM0TUX. 30 F başvurum bulunmaktadır. 01.02.2024 tarihinde işe başlamam gerekmektedir ve halen randevu ataması yapılmamaktadır. Aynı dönemde başvuru yapmış olan yakın arkadaşım Ankara'da Aralık ayında randevusunu alıp tüm işlemlerini tamamlarken, ben halen randevu bile alamadım. 01.02.2024 tarihli işe başlama sözleşmem de ekte yer almaktadır. Şirketlerin ya da aracı kurumların ek ücret ödeyerek erkenden randevu aldıklarını ve bu durumun bizleri mağdur ettiğine inanıyorum. Bu konuda yardımcı olarak bir an önce randevu atamasının yapılması konusunda desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Rasim
Rasim

Bende bekliyorum 4 aydır hala atama bekliyor ben anlamadım gerçekten daha da bekleyeceğiz gibi bir çözüm bulunmalı

Taner

Yani emeğimiz ziyan oluyor 1 şubatta işe başlamam gerekiyor ama ortada bir randevu yok günde 2 kişi mi bakıyorlar yoksa çoğunu şirketlere mi satıyorlar anlamış değilim ama mağduriyet yaşıyoruz tüm yaşantımızı buna göre planlayıp bir şeyde yapamıyoruz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Ulusal Vize Randevusu
Ulusal Vize Sorunu

Beraat sonuçtan hiç memnun değil

Beraat
17 Ağustos 2024 15:54