İData Almanya İçin Asla 7 Aydır Randevu Vermiyor!

İData Almanya İçin Asla 7 Aydır Randevu Vermiyor!
Büşra
17 Nisan 2024 11:44

İdata'dan Almanya için 7-8 aydır randevu bulamıyorum Premium da dahil olmak üzere. Aile arkadaş ziyareti için başvuruda bulunmak istiyorum. Bu 3. Başvurum olacak. Bundan önceki başvurularımda premiumdan rahatça başvuruyordum bunu kaldırmışlar. Madem kaldırıyorsunuz neden daha zorlaştıracak bir sistem getiriyorsunuz. 8 Mart tarihinde 'yeni sistem' gerekçesiyle Konsolosluktan başvuru yaptım, sonrasında İData'dan dönüş yapılacak dediler. Ancak bilin bakalım yine İData'dan dönüş aldım mı? Hayır. Anlamıyorum bu kadar çalışmayan bir sistemi olan bir şirket olamaz. Son 6 aydır olan performansınız 0. Sorduğumda Konsolosluk'a bağlı olduğunu sizlik bir ley olmadığını söylüyorsunuz! Konsolosluk için de 0 puan! Şaka gibi! Bu yaz Avrupa'ya seyahatim var ancak hala dönüş yok! Üstelik bunu bildirebileceğimiz/şikayet edebileceğimiz bir kurum da yok! Ancak buradan Şikayetvar a yazabiliyoruz. Gidip soruyorum başka ne yöntem varsa yapayım diye yine yok! Yeter artık dönüş yapın ya! Kaç aydır! Vize randevusunu bile vermediniz be!

Emre

Büşra hanım selam öncelikle sabır isteyen bir işlem bende bekliyorum hatalı mail yüzünden iptal istiyorum edemiyorlar ara ara deneyiniz diyor 1 aydır aynı

Bilginiz var mıdır acaba

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi
İData Randevu Alamama Sorunu
3 Takipçi

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Ağustos 2024 11:57
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
26 Kasım 2023 17:26