08 Ekim 2024 16:12

Vize başvurusu için iData'dan Almanya için bekleme listesine ailemle beraber yazıldım. 2 ay sonra bana randevu alabileceğim bir link geldi. Fakat benim dışımda ailem yoktu listede. Konsolosluğun bana vermiş olduğu listede üç kişi varız fakat iData'nın gönderdiği yerde 3 kişi açılıyor fakat tek kişinin kodunu göndermişler. iData'yı aradığımda ise şu an size tek kişi olarak randevu verdiler dedi. Ben seyahate ailemle birlikte gideceğim, sisteme öyle girmişim. Şimdi aradım, 3 gün üst üste 10 dakika telefonda bekledim, arayan yok, açan da yok. 3000 TL para da aldılar. Nasıl çözülecek veya iData Almanya ve İtalya için hizmet vermesin, ne zaman baksam randevu yok.

Zekihan
Zekihan

Mehmet Bey, bizde sizden 2 gün sonra 10 Eylülde iData Gayrettepe Şubesinden Almanya Turistlik Schengen vizesi için 4 kişilik başvuru oluşturduk. Onay maili hepimize geldi ama daha randevu atama maili gelmedi. Grup başvurularında böyle sıkıntılar oluyormuş hem yapılan planlara, harcanan zamana hem de ödediğimiz paraya yazık gerçekten.

Gerçekten Zeki han bey nasıl bir sistem var bu firma kimler tarafından kontrol ediliyor anlamış değilim. Red veya vize almayı geçtik randevu alamıyoruz. Allah herkese sabır versin

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi

İData Almanya İçin Asla 7 Aydır Randevu Vermiyor!

Büşra
17 Nisan 2024 11:44
İData Almanya İçin Asla 7 Aydır Randevu Vermiyor!

İlker
26 Haziran 2025 04:00
İdata Üzerinden Almanya Vize Randevusu Alınamaması Ve Şeffaflık Sorunları
Guluzar sonuçtan hiç memnun değil

İdata Ankara Vize Randevusu İçin Aylarca Bekleyip Net Bilgi Alamamak Can Sıkıcı

Guluzar